Am stat la Casa Delia 3 nopti. Am sunat proprietara luni seara, pe la ora 7.30 si ne-a spus ca nu e nimeni acolo, dar ca poate trimite pe cineva in 10 min. sa ne arate casa, daca stam mai mult de o noapte.
Ne-a placut cum arata casa, totul era foarte curat, lenjerii si prosoape impecabile, vesela si tacamuri de la Ikea, filtru de cafea, masina de spalat vase.
Camerele sunt spatioase, paturile mari si confortabile.
Doamna respectiva ne-a cazat, apoi a plecat lasandu-ne singuri in vila. Ne-a spus sa o sunam pe proprietara daca avem nevoie de ceva.
Singura problema pe care am avut-o a fost cu televizoarele. Nici la noi, nici la prietenii nostri (am fost 2 familii) nu mergeau. Am stat in living la tv, de fapt, nu prea am avut nevoie de tv, dar era bun dimineata cand ma trezeam prea devreme si nu voiam sa cobor ca sa nu-i deranjez pe ceilalti.
Casa nu se afla in zona de bai, adica a hotelurilor, dar, cum spunea si vio68, pentru cei cu masina nu este o problema.
In apropiere se afla un Penny, piata, magazine, banci.
Ca si distractie, in aceasta perioada, nu prea ai ce. In afara de plimbari, excursii la Salina Praid, Corund (ceramica), Sighisoara, Lacul Rosu, ar mai fi spa-ul de la hotel Danubius si piscina de la hotel Belvedere.
Trimis de mihaela38 in 26.09.14 22:31:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaela38); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cam la ce distanta de lacul Ursu e pensiunea? Se poate merge pe jos? Multumesc
@AndreeaIasi - Nu stiu sa apreciez, dar se poate merge pe jos. Noi ne plimbam seara pana acolo si inapoi pe jos, e si o scurtatura, dar n-am incercat-o. Depinde si de persoana in discutie, un copil cred ca n-ar merge prea mult.
Oricum, recomand cazarea, am fost foarte multumiti.
@AndreeaIasi - cică ar fi la 2,5 km de Lacul Ursu. Oricum, dacă e lângă Penny, e clar la începutul localității. Arată foarte bine, oricum.
- Sep.2013 O casa placuta si linistita — scris în 11.09.13 de vio 68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ