O mizerie de nedescris proprietarii una au scris pe sait iar cand am ajuns am gasit cu totul alceva dezamagire totala ne am permis sa intrebam de ce nu am primit ce am citit pe site si au zis ca ce scrie acolo nu e valabil. drep urmare nu va recomand fratilor... e ca in evul mediu conditii dazastroase.
NU va recomand, ce scrie pe site sunt numai minciuni partia e la 2 ore de mers mizeria si nesimtirea sunt la ele acasa... vesela si tacamutrile eraun din anii 70 cred daca nu si mai vechi, usile in loc de geam aveau placaj batut in cuie iar de paturi nu mai zic... dormeze de pe timpul lu strabunica,
Trimis de mihaela miha in 18.01.12 22:01:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaela miha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ce pret ai dat si la ce te-ai fi asteptat la banii astia si la conditii de o stea? niste poze se poate, ca sa vedem ca ai fost acolo si cum e acolo?
Condiţii de o stea există peste tot dar asta înseamnă curăţenie şi cazare decentă.
Dacă a plătit preţ de o stea, nu înseamnă că va primi condiţii de grajd. Hai să înţelegem lucrurile acestea, să înţelegem ce înseamnă minimul de confort de care trebuie să beneficieze un turist oriunde ar merge să se cazeze.
În orice există reguli... din păcate la noi turismul a rămas mult în urma altor state... chiar şi în urma bulgarilor.
Este vorba mai ales de mentalitate... şi, da... poate nu e bine să generalizăm... avem şi multe locaţii cu condiţii excelente dar şi multe porcării.
- Feb.2016 Descriere mincinoasa, curatenie precara, defectiuni in casa. — scris în 11.02.16 de Dinu98* din SLOBOZIA (IL) - nu recomandă
- Jan.2013 Bataie de joc — scris în 05.01.13 de shakale din GALATI - nu recomandă