Am zis sa profit cu sotia de weekendul prelungit si sa dam o raita la munte. Cum ne-am dat seama destul de tarziu de oportunitate, am gasit cu greu o pensiune care sa mai aiba locuri. Cum nu am gasit nici-o parere legata de Casa de Pandora si cum pretul pe camera era de 60 lei/noapte, am plecat cu inima stransa.
Am gasit pensiunea relativ greu deoarece strada Valea Lunga este in realitate un drum neasfaltat, ingust cat sa intre o masina si marginit de un paraias, insa indicatiile proprietarului ne-au ajutat. Exista loc de parcare in curte pentru 4 masini, deci nu au fost probleme la acest capitol.
Cladirea este noua (am inteles ca de 2 ani), inconjurata de flori. Camera in care am fost cazati (2) este mare, mobilata recent cu mobila confortabila fara a fi incarcata, cu flori la ferestre. Baia de dimensiuni medii, cu cada. Apa calda furnizata de centrala, insa exista si un boiler electric in caz de nevoie (nu a fost cazul). Peste tot era foarte curat. Pat mare, asternuturi curate (impecabile). Pernele cam prea moi pentru gustul meu. Exista TV in camera, doua noptiere cu sertare, masuta de toaleta cu oglinda, dulap cu doua usi - deci spatii de depozitare suficiente pentru un turist.
In curte exista loc pentru gratar. Pe noi ne-a fermecat paraiasul care susura prin fata curtii si faptul ca nefiind la strada principala era liniste in ciuda fluxului continuu de turisti care s-a perindat prin Moeciu (sau cum vad ca se scrie mai nou Moieciu)
Am discutat cu proprietarul pentru a putea servi la el masa-am optat pentru demipensiune: 40lei/zi/persoana. Sincer, nu am reusit niciodata sa mancam cat ni s-a pus in farfurii, iar cand i-am spus proprietarului ca e cam multa mancare ne-a raspuns ca nu, ca e bine asa (? !)
Singurul minus este lipsa unui mic loc de joaca pentru copii.
Oricum, e o pensiune pe care v-o recomand sincer, pentru relaxare in aer curat si liniste.
Trimis de ecou in 16.08.11 09:07:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ecou); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.47520000 N, 25.31780000 E - neconfirmate încă
- Aug.2012 Foarte frumos — scris în 02.09.12 de rasaan911 din PLOIESTI - RECOMANDĂ