Casa De Mare Hotel [Olimp](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Casa de Mare
Nu stiu ce asteptari aveti voi la 100 euro pe noapte cazare dar aici nu se merita!!!
Am ajuns la ora 13 dupa ce am incurcat drumul de 3 ori, am sunat sa intreb cum ajung... nu prea a reusit sa imi spuna, tb sa treci printr-o padure pe un drum lung si foarte accidentat, neamenajat, circa 7-8 minute de mers cu viteza 1.
Cum am ajuns acasa am bagat masina in service, am facut drumul ala de 2 ori pe zi ca sa iau mancare pt copil!!
O data ajunsi acolo nu am gasit la asa Zisul bar nici bere nici cafea nici apa plata, ce am gasit a fost foarte scump, mancarea exagerat de scumpa, nu poti sa alegi, mananci numai ce iti dau ei in ziua aia altfel mori de foame nu ai ce sa mananci, 35 lei micul dejun de persoana, 55 pranzul si 55 cina, daca ai copil iti iei dupa tine apa plata, samd, iar ca sa te duci in concediu sa cari mancare dupa tine zilnic te duci la 120 lei pe noapte!!
Una peste alta locatia e ok, e pe plaja si atat, este curatenie in zilele in care fac, la mine nu s-a facut zilnic, nu stiu de ce, in rest sezlongul 15 lei pt cei cazati acolo 25 lei pt restul, dar credeti ce va spun nu de merita, eu am cheltuit 6000 lei in 7 nopti cu totul. De banii astea de duci oriunde altundeva, unde esti tratat cum se cuvine...
plaja este neamenajata, barul nu este dotat, piscina nu este curata!! cand am vazut pozele pe net mi-am imaginat ceva de genul, undeva in liniste cu copilul, ai totul la indemana, manacare, bautura si alte servicii, doar relaxare... este exact opusul!!
Drumuri zilnic cu masina, nervi ca nu ai ce sa mananci, ce sa bei si nu ai o plaja de care sa te bucuri!!
Se vad algele in poza!!
Nu Nu Nu!!!
Trimis de Zamfidanut in 28.08.18 16:49:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zamfidanut); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Zamfidanut: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Aug.2018 Cazare la Casa de mare, Olimp — scris în 03.09.18 de Aronica din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2018 Conditii cazare — scris în 31.08.18 de RamonaSP din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Cazare sub orice critica la preturi de 100 euro/noapte — scris în 27.08.18 de lianahangnu din CHITILA - nu recomandă
- Aug.2017 Fain tare — scris în 21.08.17 de andreea.29 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ