Locatie buna, curat si mic dejun Mare
Cand vine luni visam la escapadă :)... Asa am si hotarat ad hoc, ca in weekend vom merge la Brasov, de ce? Pentru ca e aproape de Bucuresti pentru ca e frumos, pentru ca ne era dor, demult nu-i trecusem pragul si sa-l luam la pas. Zapada nu se prevedea, asa ca in oras vom petrece cel mai mult. Dupa o rapida cautare pe site-ul de specilitate, am rezervat 2 unitati, Casa Cranta si La maisonette. Prima pt ca avea note mari, locatia centrica, mic dejun inclus, vedere frumoasa si parcare. A doua avea de toate mai putin parcare, asa ca in final am renuntat la ea.
Am gasit foarte usor cazarea, cu dl Gps :) Am gasit si loc de parcare, hotelul nu are foarte multe locuri, e destul de mica parcarea, dar daca se parchează si in curte ar încăpea 6-7 masini (presupun).
Receptia destul de modesta, nu de 4 stele, dar nu asta conteaza, domnul ne-a facut chekin-ul si ne-a condus la camera 32, etaj 3, fără lift (nu ne-a deranjat). Camera nu f mare, dar foarte plăcută, curată (si chiar am examinat) Baia cu cabina de dus, dotată cu tot ce e necesar de la pieptene, betigase urechi, săpun, gel pana la halate, ciupici (unica folosintă) si chiar reviste lângă Wc. Balcon nu avea camera, dar niste geamuri mari cu vedere spre oras f frumoasa. Mini bar, cu preturi ok, si un detaliu dragut- apa 2 sticle gratis si 2 mere mari. Lenjeria curată, pat confortabil, wi-fi bun si caaaald (e "vital" pt. mine pe timp de iarna :)). Mi-a placut si decorul hotelului, desi simplist, terase foarte mari, dupa cercetări am. vazut ca erau facute cu ceva designer. Desi iarnă, arătau f bine, eu chiar mi-am băut cafeaua dimineata pe terasa, in picioare, mesele fiind strânse in sezonul rece. Am vazut ca aveau vinoteca desi nu stiu daca e functionabila iarna.
Micul dejun, 7-11 dimineata, destul de mare si indestulator. Aveau salamuri, muschiulet, sunca, branzeturi diverse, pâine (pe care ti-o prejeai la toaster) unt, dulceata, zacusca, la alegere iti. preparau omletă tărănească, ochiuri sau ouă fierte, măsline, legume proaspete, dulciuri cafea, ceai, lapte, suc, iaurt etc.
In 5 min eram in centrul istoric, inapoi vreo 10-15min, pt ca fiind pe un deal Casa, urcarea e mai grea, dar nu cred ca e un impediment, decât pt cei cu dizabilitati.
Pentru un sejur in Brasov, as alege Casa Cranta, data viitoare sa fie vara :)
Trimis de Artana in 15.01.16 00:00:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Artana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Artana: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster39: