ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.02.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
DEC-2014
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 14&19

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 25 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 10 MIN

Romantism medieval autentic

TIPĂREȘTE

Despre “Casa Cositorarului” s-a scris mult si in general de bine. Am citit si oarece nemultumiri, mai ales referitoare la cafeneaua-cofetarie decat la locatia de cazare. Aparent, impresiile mele nu prea mai conteaza, cine doreste sa se cazeze la “Casa Cositorarului” gaseste pe AFA suficiente dovezi ca n-ar fi o alegere rea, probabil s-ar mai gandi o data daca ar calca pragul cofetariei, dar eu cred ca ar face-o, macar din curiozitate! :) Dar… parca-l aud pe webmaster sfatuindu-ma: “Ntz, gresit, @crismis, scrie si tu, astfel vei contribui la o medie mai reprezentativa a locatiei! ” Si are dreptate, deci iaca, ma conformez! Mai ales ca o sa-mi faca si placere!

Dormitoria: “Casa Cositorarului” este o boutique-pensiune cu staif, garnisita oficial cu 4 stele stralucitoare, si eu cred ca pe buna dreptate. Ea se desfasoara intr-o veche casa saseasca din inima Cetatii Sighisoarei, reconditionata si redecorata astfel incat de cum ii pasesti pragul sa te introduca in viata nobilimii medievale, oferindu-ti in acelasi timp toate beneficiile confortului modern.

Daca asteptarile tale de la Sighisoara implica in primul rand o incursiune in istorie, cred ca aceasta pensiune e unul dintre cele mai bune puncte de plecare. In orice caz, cazarea e musai sa se petreaca in cetate! Cum ar fi sa vezi toata ziua turnuri, bastioane si biserici vechi si seara sa te intampine un decor impersonal si minimalist alcatuit din forme geometrice cu linii si unghiuri drepte?! Nu, nene, iti trebuie volane, dantele, pasteluri, tot felul de brizbrizuri care sa-si prelungeasca starea de visare! , ca altfel… asa incepe tacaneala, de dedublarea personalitatii ati auzit?

Ei, bine, acum ca v-am convins… ati nimerit exact unde trebuia! Adica pe Strada Cositorarilor nr. 8-9, langa turnul cu acelasi nume si la doi pasi de Scara Acoperita. Adica in buricul targului. Bine, asta dupa ce ati facut din timp rezervare (eu am folosit booking-ul), dupa ce ati fost, eventual, contactati de proprietareasa (da, e o doamna, o cheama Adriana, poarta ii traditionale romanesti, e foarte indatoritoaresi e si decoratoarea-sefa a pensiunii) si dupa ce ati achitat macar un avans, ca asa e corect (eu am platit toata contravaloarea sejurului dinainte, ca sa-mi iau de-o grija).

Ei, aici sigur voi primi o bila neagra, caci nu stiu sa va explic asa, stiintific, cum ajungeti la locatia cu pricina. Aveti ingaduinta insa, abia daca am idee ce-i aia gipies si nici instinct de conducator auto n-am, ca n-am de unde (am luat carnetul de sofer acum niste ani, dar n-am condus niciun minut dupa; ba, mint, am condus pret de vreo 2km masina de serviciu a unui prieten care stia sigur ca va fi concediat). Tot ce stiu e ca, daca veniti cu automobilul personal, trebuie sa ajungeti cumva pe Strada Anton Pann iar de acolo sa intrati in cetate pe sub Turnul Croitorilor, sa mergeti in fata pana in Piata Muzeului si apoi sa faceti dreapta pana la Scara Acoperita, apoi stanga si ati ajuns. Depasiti proprietatea si gasiti si o parcare destul de generoasa in mijlocul Pietii Ratustelor. Daca insa calatoriti cu trenul si tineti mortis ca de la gara sa veniti per pedes, nu sa luati un taxi ca orice om cu scaun la cap, probabil ca veti intra in cetate pe “usa din fata”, adica pe la Turnul cu Ceas, mergeti un pic inainte si faceti prima la stanga pe Strada Cositorarilor, in capatul careia veti gasi ceea ce cautati. Daca va incurcati in oricare din punctele de pe traseu, mai bine sunati-o pe doamna Adriana care o sa va aduca la liman.

Pensiunea are 4 camere duble, 2 la parter si 2 la etaj. Noi le-am avut pe cele de la etaj, adica “duble de lux”, se pare ca oleaca mai cu mot decat alea de la parter, numite simplu “duble”. Evident ca la etaj se urca pe niste scari (in spirala) si evident ca nu exista lift. Asa ca pregatiti-va de ceva fitness ca sa va carati trolerele sus. Sau luati camerele de jos. Sau plecati fara trolere. Sau, daca detineti, ca si mine, un Tati musculos (m-am scos!) si un Baietel de 14 ani care nu pridideste sa ne demonstreze ca mare s-a facut… atunci nu mai aveti nicio grija! Decat sa va minunati de ce vedeti si sa puneti repede mana pe camera foto ca sa imortalizati minunatia!

Cele 2 camere sunt fata in fata, despartite de un holisor ocupat de o comoda de lemn masiv in care e tinuta lenjeria. Pe comoda mileuri si decoratiuni de Craciun. Tablouri romantice pe peretii holului si, intr-un colt un aranjament de Craciun cu lumanari, om de zapada si alte alea. Usile celor 2 camere sunt inca incuiate, dar pana acum atmosfera e incarcata de promisiuni…

Cand intri in prima camera, iti vine sa zici: “Uauuu! ”, asta doar daca nu te-ai uitat in prealabil pe pozele de pe net, ceea ce nu cred. Te-ai uitat, dar tot iti reprimi un “Uau! ” Camera din stanga e ceva mai mare decat cealalta. Spatiul suplimantar permite ca in ea sa fie amplasata si o canapea extensibila, pe langa patul dublu matrimonial king-size; la o adica, o familie cu 1 sau 2 copii mai mititei s-ar putea descurca perfect in aceasta camera. Dealtfel, aceasta canapea este primul obiect de pe care-l zaresti cand deschizi usa. Eleganta, din lemn vopsit in alb, cu tapiterie inflorata, garnisita la randul ei cu cateva permute argintii, sugerand sezonul in care ne aflam. Aceeasi tapiserie cu trandafiri roz o intalnesti la 2 pasi mai incolo, pe un fotoliu in ton cu canapeaua. Parchetul de lemn bine intretinut e acoperit cu covoare inflorate, o blana alba mitoasa in care abia astepti sa-ti cufunzi picioarele goale, dar si cu cateva pernute turcoaz, asa, in caz ca-ti vine dorul de vreun picnic. In fata canapelei se afla o masa dreptunghiulara de lemn vopsit grosier in vernil, acoperita cu mileuri dantelate, pe care socializeaza un cosulet decorativ continand chestii… decorative, un platou decorativ cu pahare cu picior invelite in folie de plastic plus alte chestii decorative, un om de zapada de plus care ne ofera bomboane de ciocolata si, imparat peste toate, un sfesnic argintiu cu 4 lumanari pentru momente romantie. In stanga canapelei, ceva mai in spate, se mai afla o masuta rotunda, tot din lemn pictat, pe care motaie o veioza cu abajur, alaturi de o tipsie cu decoratiuni, un aranjament floral si cateva materiale de prezentare a pensiunii.

Intorci capul spre stanga si acum e musai sa zici “Uau”, oricate poze ai fi vazut! Patul imens, cu baldachin, cu perdelute de dantela si satin, strajuit de un candelabru de cristal iti taie rasuflarea! Peste cateva ore o sa te impresioneze si mai tare asternuturile de bumbac alb mirosind discret a levantica, salteaua nici-prea-moale-nici-prea-tare, pilotele calduroase si moi, cele 3 perne pe alese… De-o parte si de alta a patului dispui de cate o noptiera pictata in roz, verde si alb-galbui, iar pe fiecare noptiera de cate o (alta) veioza cu abajur, desigur odihnindu-se pe mileul aferent.

In fata patului, un dulap “de epoca”, in ton cu restul mobilierului, adica din lemn masiv pictat in aceleasi nuante ca si noptierele. Inauntru aveti rafturi si spatiu pentru umerase, dar si un uscator de par si papuci de unica folosinta.

Exista si televizor in camera, cocotat la nivelul ochilor pe alta comoda de lemn si pe alte mileuri de dantela. Din pat se vede ok, dar zona de relaxare formata din canapea, fotoliu si masuta sunt un pic cam departe, va cam trebuie ochi de vultur. Dar eu zic sa va relaxati: chiar ati venit la Sighisoara sa stati in camera si sa va uitati la televizor?

Baia… e o simfonie cu parfum de levantica! Nu insist pe chestiile pe care ne asteptam de obicei sa le gasim intr-o baie, adica tron, chiuveta, cada, aici toate de cea mai buna calitate. O sa insist insa pe detaliile care intregesc atmosfera: flori (de panza colorata, dar de mare efect) in galetusa pictata pe marginea cazii; lumanare parfumata pe un postament langa cada; sfesnic cu lumanare si alt vas cu flori pe blatul de lemn pictat in care e incastrata chiuveta; oglinda inramata la care e prins un buchet de levantica uscata (asta adevarata); prosoape de toate marimile (mirosind, evident, a levantica) din bumbac alb imaculat, garnisite cu dantelute si broderii, ca mai ca ti-e mila sa te stergi cu ele; sub chiuveta, pe un raft, un saculet deasemenea din bumbac indantelat plin cu tot felul de consumabile; hartie igienica fina, din aia de categoria super-extra (nu tuseam nici daca era de-ailalta, dar parca o mangaiere in plus nu strica niciodata); tablouas pe care scrie “Provence” deasupra unui desen cu… levantica… Gata, oi mai fi uitat ceva, dar cred ca deja v-am plictisit, oricum ati inteles ideea.

Camera din dreapta e decorata cam la fel, dar culorile predominante ale lemnariei sunt rosu si albastru, si, din cauza spatiului mai redus, lipseste canapeaua, fiind prezent doar un fotoliu invelit intr-un frumos pled alb.

Curatenia e desavarsita, desi imi imaginez cat trebuie sa muncesti sa stergi de praf toate conurile de brad, globuletele, piticii, amorasii si fructele stilizate! Caldura este asigurata de centrala termica proprie intregii constructii si este exact cat trebuie. Camerele au si oarece view la acoperisurile din zona (mai mult cea din stanga, de unde se poate zari chiar si partea superioara a Turnului cu Ceas), dar recomandarea mea este parasiti locatia si sa vizitati la pas, pe indelete, Cetatea Sighisoarei, ca doar de-aia ati venit aici.

Mancatoria: Se afla lipita de corpul care contine camerele, dar intrarile in cele 2 sunt separate, de afara. Cuprinde parter si etaj, ambele decorate in stilul romantic si opulent cu care deja ne-am obisnuit; nu mai insist, o sa pun si ceva poze, desi mi-a fost extrem de greu sa aleg doar cateva (regula asta cu maxim 40 de poze pentru review-urile de cazare mi-a pus capac de data asta, nici n-aveti idee cate selectii si para-selectii am fost nevoita sa fac!). Este renumita mai ales prin deserturi de casa, absolut delicioase (eu am incercat o para coapta acoperita de piure de castane si frisca naturala, precum si un strudel cu mere garnisit cu inghetata de vanilie, am gustat de la Tati si placinta cu prune nemaipomenita!), dar prepara si salate (Istetica a mancat o salata greceasca buna si Baietel una cu pui care l-a satisfacut si pe el) si cred ca, in anumite conditii si alte lucruri mai sofisticate. Nu mi-e foarte clar acest aspect pentru ca in meniu nu sunt trecute decat deserturile si salatele, dar noi am vazut intr-o seara ceva proteina animala si muraturi pe o masa alaturata, dar ni s-a parut ca cei 2 tineri care le serveau erau de-ai casei. Recent insa am gasit si alte poze de acest gen pe un site turistic foarte cunoscut, asa ca nu stiu ce sa cred, nu vreau sa dezinformez, mai bine intrebati la fata locului.

Ce pot sa va mai zic fara sa gresesc e ca puteti servi un mic-dejun excelent in aceasta locatie. De obicei pentru asta trebuie sa urcati la etaj, unde mesele sunt mai mari si va puteti desfasura mai usor. Booking-ul va permite sa rezervati odata cu cazarea si micul-dejun, la pretul de 31 RON de persoana. Eu n-am rezervat, dar in prima dimineata am fost dispusi sa incercam. Exista vreo 7 sau 8 variante de mic-dejun prestabilit, toate supersuficiente, incluzand 3-4 combinatii din urmatoarele: oua (ochiuri sau omleta), salam de Sibiu, sunca presata, zacusca, cascaval, unt, gem (de vreo 3-4 feluri), miere, Cafeaua sau ceaiul se platesc separat. Noi am luat in prima zi 4 variante de mic-dejun, cate unul de caciula. Cand am vazut portiile, deja incepuseram sa ne indoim ca vom putea manca tot. Pe langa ce am comandat, am mai primit din partea casei inca vreo cateva boluri cu icre, salata beuf, salata de vinete si nu-mi mai amintesc exact ce! Mentionez ca toate preparatele gatite sunt de casa si foarte gustoase! Ce mai, intelegeti, ne-am ghiftuit si tot a mai ramas!

Urmatoarea data cand am servit micul-dejun la ei, am zis noi ca ne-am invatat minte si am comandat doar 3 portii. Pe langa care ne-au adus iar 6-7 boluri cu zacusca, icre etc. Ba si cu cateva “porcarii” de casa, ca doar era Craciunul, asa, “sa vedeti si dumneavoastra cum se fac in zona noastra”! Si se fac bine. Iar am plecat rostogolindu-ne de acolo…

In dimineata plecarii, am decis: numai 2 portii! Desigur, am degustat pentru ultima data, din partea casei, bunataturile cu care ne invatasera. Am degustat, dar asa, pe saturate! Morala: daca sunteti intre 4 si 10 persoane, nu comandati mai mult de 1-2 meniuri.

Despre terasa locatiei nu va pot spune prea multe, decat ca ea exista si cu siguranta face deliciul turistilor in sezonul cald. Din cate mi-am dat seama, se desfasoara si imediat in fata cofetariei, dar si peste drum, langa ruinele primei biserici parohiale a Sighisoarei. Am vazut niste poze facute vara, cand iedera imbraca zidurile; de vis! Cand am fost noi, aici se afla un decor format dintr-un cufar mare de lemn si un brad frumos impodobit.

Motanul casei: Merita o sectiune aparte, caci isi joaca rolul de mascota cu mare profesionalism! Personal si nepasator ca orice motan care se respecta, se plimba cu eleganta… felina printre picioarele mesenilor, se urca pe canapele, printre perne si jucarii de plus si se lasa alintat doar daca are el chef. Dar daca-i cazi cu tronc, nu mai scapi de el. Si-i plac prajiturile.

Concluzie: Recomand “Casa Cositorarului”? Normal, pai de ce credeti ca am dat atat din… tastele laptop-ului? Daca nu ma credeti, duceti-va sa vedeti cu ochii vostri! Si salutati motanul din partea noastra!


[fb]
---
Trimis de crismis in 09.02.15 19:02:24
Validat / Publicat: 09.02.15 20:55:14
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2604 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P39 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 44300 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 25.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    17 ecouri scrise, până acum

    webmaster70
    [09.02.15 19:23:17]
    »

    @crismis - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    crismisAUTOR REVIEW
    [09.02.15 19:38:45]
    »

    @webmaster26 - Localizarea e corecta.

    Yersinia Pestis
    [09.02.15 21:12:01]
    »

    Iote, în afara mesajului privind localizarea locației (haios, nu?) îs ăl mai prim de votă și mai și comentez! Asta ar putea induce ideea că-ți urmăresc postările, ceea ce nu e doar adevărat ci și foarte plăcut pentru mine. După ce-ți citesc postările am tentația de a ajunge și eu pe-acolo. Acuma, însă, mă mulțumesc cu Slănic Moldova, mănăstiri din Vrancea și, daca vine vreme bună, două cascade din Mții Vrancei. Sper!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    crismisAUTOR REVIEW
    [09.02.15 21:30:44]
    »

    @căpcă1: Si eu iti urmaresc postarile lu' matale si trag nadejde ca n-o fi degeaba!

    Sa-ti ajute Dumnezeu la ieseli, sa ne mai povestesti si noua!

    Rodel
    [09.02.15 21:31:05]
    »

    Convingător, atât prin conținut, cât și prin pozele postate. Deci, trebuie văzut, măcar pentru acel credenț (dulapul bunicii) din PO7.

    crismisAUTOR REVIEW
    [09.02.15 21:33:04]
    »

    @Rodel: Da, merita! Locul e conservat si re-inventat cu dragoste si pasiune, se vede asta la fiecare pas prin grija pt detalii!

    abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [09.02.15 21:37:35]
    »

    Sună înnebunitor de îmbietor! Mai că aș da o fugă acu! Dacă aș afla și că din camere se vede silueta Turnului Cositorarilor, cel mai frumos și mai romantic dintre turnurile cetății (după impresia mea), aș zice că locul e aproape de perfecțiune.

    crismisAUTOR REVIEW
    [09.02.15 21:58:23]
    »

    @abancor: M-am uitat pe booking ieri si am constatat ca preturile au scazut fata de perioada Craciunului, cand am fost noi (logic). Turnul Cositorarilor nu se vede din nicio camera. Din camera 3, aia cea mai bengoasa se vede putin din Galeria Puscasilor, vezi P40.

    Larissa
    [09.02.15 22:06:32]
    »

    Foarte frumos scris si pozele arata atat de bine, felicitari!

    abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [09.02.15 22:11:51]
    »

    Gata, m-am lămurit unde e! Credeam că e vizavi, lîngă clădirea aia care ține de biserică, cămin sau liceu, nu mai știu ce e, în curtea cu acces restricționat.

    În text ai explicat foarte bine unde e situată, mai clar de atît nu se poate. Doar că nu m-am prins eu pe care parte a străzii e.

    Terasa de lîngă ruinele bisericii arată și ea bine. Și, în tot cazul, inclusiv ruinele sînt mai bine puse în valoare astfel, decît cum erau înainte, un simplu zid la marginea străzii.

    Ca să vezi ce va să zică un nume bine ales! Eu nu citesc toate review-urile de cazare nou apărute, nici pe departe, dar acesta mi-a atras atenția. Hopa, Cositorar, Sighișoara, turnul ăla mișto, o fi vreo legătură, ia să vedem...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    crismisAUTOR REVIEW
    [09.02.15 22:15:28]
    »

    @larissa2015: Multumesc!

    crismisAUTOR REVIEW
    [09.02.15 22:19:24]
    »

    @abancor: Daca ar fi sa citez aproximativ din cantecul ala cu "am furnici pe toata talpa" as zice ca "e vremea sa-ti pui pantofii, sa pleci". Ok, poti sa mai amani pana in week-end, dar nu mai mult!

    Cris
    [10.02.15 05:41:23]
    »

    @crismis -Faină recomandarea, mi-ai trezit amintiri plăcute.

    Au trecut peste 4 ani de când am fost și eu la Casa Cositorarului, cu un grup de prieteni, pentru a mânca o felie de tort. Locația ne-a fost recomandată de un sighișorean, care ne-a însoțit. Pot spune că este un loc care mi-a plăcut mult, este frumos și este... altceva. Parcă te transpune în altă epocă.

    Privind pozele tale, recunosc că mi-ar plăcea să mă și cazez aici, acel pat cu baldachin (o slăbiciune de-a mea) tare mă tentează.

    Să-ți trăiască prințesa și să fie mereu cu zâmbetul pe buze!

    crismisAUTOR REVIEW
    [10.02.15 07:36:08]
    »

    @pacurarcris: Si noi cred ca vom reveni aici, prea ne-a placut...

    Si multumesc pt printesa! Asemenea!

    maratia
    [05.08.15 00:43:25]
    »

    @crismis - Ti-am citit postarea cu mare atentie inainte sa ajungem la Casa Cositorarului. Fiind la mare, ne-am razgandit in ultimul moment in privinta popasului de o noapte in drum spre casa (Oradea) si am decis sa ne cazam aici. Am avut noroc si am gasit camera dubla superioara disponibila.

    Locul este asa cum l-ai descris. As face doar o corectura... Mitzi este pisica ) si nu motan... asta mi-a spus una dintre doamnele care ne-au servit pe terasa in momentul in care am mentionat numele felinei.

    In rest, eu m-am simtit ca intr-o camera de muzeu si credeti-ma m-am delectat analizand cu atentie fiecare lucrusor din camera aceea. Atentia la detalii a proprietarului este clara. Inclusiv la baie, unde desi cada, toaleta si chiuveta sunt de generatie noua, s-a gasit o modalitate de a le transpune in epoca medievala. Frumos... paturile extrem de comode iar baia facuta cu lumanarile aprinse mi-a incarcat bateriile din plin. Mi-a fost un pic teama avand cu noi doi copii mici, ca se vor napusti asupra cosului plin cu diverse lucruri decorative, dar nu... se pare ca locul este incarcat cu o energie extrem de pozitiva iar odraslele mele s-au multumit sa admire alaturi de mine minunatiile din acea camera de vis... aceeasi unde ati locuit si voi.

    Am avut mici nedumeriri la care n-am primit raspuns (pentru ca mi s-a parut aiurea sa incep sa pun intrebari) cu privire la semnificatiile unor obiecte prezente acolo. Poate ca prezenta unei brosurici care sa contina o scurta istorioara a tuturor obiectelor prezente in camera si in baie ar aduce un plus si mai mare locului.

    Un mic minus... jumatate dintre deserturile trecute in meniu sunt inexistente in cofetaria pensiunii.

    Dar si asa, este minunat, deja urzim cu sotul meu o escapada in 2 in acest loc minunat. Recomand din suflet.

    webmasterX
    [05.08.15 00:48:45]
    »

    @maratia - ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

    Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

    [În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]

    Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

    crismisAUTOR REVIEW
    [05.08.15 08:48:14]
    »

    @maratia: Uau!!! Ma bucur mult cand constat ca "scrierile" mele produc urmari si acestea, la randul lor, amintiri frumoase!

    Da, si eu as fi vrut s-o intreb pe dna Adriana cate ceva despre istoria casei, dar n-am mai prins-o, iar domnisoarele de la cofetarie nu stiau nimic. Am petrecut Craciunul insa "prin vecini" si acestia ne-au spus ca decoratoarea-sefa a locatiei este chiar proprietareasa, care a mostenit casa de la socri. Mai mult de atat n-am aflat nici noi. Oricum, superb loc, sper sa ne mai poarte valurile si pe noi pe acolo...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    abancor, crismis, maratia, Rodel
    Alte impresii din această RUBRICĂCasa Cositorarului:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.081647872924805 sec
    ecranul dvs: 1 x 1