Casa Cerbu [Coldeș](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Casa Cerbu Arieseni
Daca sunteti un grup in cautare de liniste si drumetii, ati gasit cazarea perfecta.
La momentul cautarii, nu aveam niste asteptari extraordinare, avand in vedere ca aveam in plan sa petrecem doar doua nopti aici.
Inca de cum am ajuns, proprietarii ne-au coplesit cu amabilitatea lor. Dupa ce ne ne-au indrumat spre camere, nu am putut sa nu observam curatenia extraordinara din incaperi.
Nu am apucat decat sa intrebam daca putem face un gratar, si oamenii deja ne-au "echipat" foisorul cu lemne.
La scurt timp ne-au indulcit cu o merisorata specifica zonei, delicioasa de altfel. Dupa ce am schimbat cateva vorbe, proprietarii s-au retras si ne-au lasat sa ne facem comozi.
Ca si utilitati, am gasit de toate aici: caldura in camere, televizoare (pe care nu am avut de ce sa le folosim), apa calda la orice ora, prosoape curate si moi, living si bucatarie, wifi, foisor, gratar, parcare.
Singurul lucru negativ a fost timpul scurt de sedere, dar asta nu are nicio legatura cu calitatea serviciilor.
Recomand cu draga inima acesti oameni minunati si a lor casa.
Trimis de Adinacris in 24.07.18 23:31:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adinacris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Adinacris:
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 47&ridAnt=87726
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Casa Cerbu, ARIEȘENI [AB]" (nou-creată pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@webmaster45: o sa mai adaug fotografii de la cazare, iar coordonatele sunt corecte. Multam ????
- Sep.2020 Casa Cerbu, locație minunata, gazde primitoare! — scris în 06.09.20 de Petrica 2020 din CONSTANțA - RECOMANDĂ