Am fost impreuna cu sotul meu intr-o calatorie prin tara in luna iulie. Din cauza distantelor lungi, venind dinspre Tansfagarasan si dorind sa ajungem la sighisoara am zis sa facem un popas la Sambata de Sus. Cautand un loc de cazare am dat peste Cabana Eden si am stabilit la telefon, cu o doamna Maria (administrator), detaliile cazarii: o noapte cu 80 de lei.
Cand am ajuns acolo lucrurile nu au fost asa cum am prevazut. In primul rand zona unde este cabana este o zona fara drumuri asfaltate ci pline de praf si in plus sunt multe santiere in zona. Apoi cand am ajuns acolo doamna Maria ne-a precizat ca ea a inteles de la telefon ca stam doua nopti.
Dupa ce am incercat sa o convingem ca e vorba de o noapte (asa cum stabilisem) a zis ca mareste pretul camerei la 100 ron. Noi am refuzat sa platim aceasta suma deoarece vorbiseram de 80 de ron. Vazand ca nu ne poate convinge ne-a vorbit nepoliticos si ne-a inchis usa in nas, plecand la bucatarie. Noi fiind deja in interiorul pensiunii si fiind deja tarziu am decis sa ramanem si sa platim doar 80 de ron cum stabilisem.
Asadar neseriozitate si lipsa totala de ospitalitate. Noi nu recomandam aceasta asa zisa cabana.
Trimis de vacantza* in 30.07.12 16:09:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vacantza*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.69147000 N, 24.80388300 E - neconfirmate încă
- Feb.2022 [Drept la replica] Vă asteptăm la Casa Eden de la Sâmbăta de Sus — scris în 30.04.22 de Edensambata din STAţIUNEA CLIMATERICă SâMBăTA [BV]
- Feb.2022 De evitat — scris în 19.02.22 de Nicoleta45 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2021 Dacă vrei să scapi de stres.... — scris în 21.09.21 de Anca 66 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Minunat! ????????????????????????????♂️????♂️????♂️ — scris în 17.08.21 de Marcel 1961 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Jale - nu mergeți! — scris în 22.03.15 de dujakab din BRAșOV
- May.2014 Caban Eden - de ocolit — scris în 05.05.14 de Alina L din SIBIU - nu recomandă