Cazare foarte buna, la o margine linistita a Sovata-Bai.
Locatia buna, fara vecini mai aproape de cateva sute de metrii.
Camere si bai mari (5 camere in total), 4 din camere avand cate 2 sau trei paturi. Bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie (inclusiv masina de spalat vase). Foisor utilat cu toate cele inclusiv o plita langa gratar si o chiuveta cu apa calda.
In spatele vilei la 5 minute de mers pe jos este locul de unde pleaca mocanita.
Gazda, amabila si foarte deschisa, venea de doua ori pe zi (dimineata si seara) sa vada daca mai avem nevoie de ceva.
Un mic inconvenient este ca, din cauza pozitiei retrase trebuie sa mergi cu masina pana la un restaurant, pe jos facand cel putin 30 de minute. Noi am inchiriat toata vila si de aceea am ajuns la 100 de ron pe noapte.
In mod normal am inteles ca e undeva la 110 sau 120 (depinde cat stati si cum negociati).
Constructia vilei cat si a curtii/foisorului este facuta cu atentie la detalii si fara pic de zgarcenie (materiale din cele mai bune, spatii mari si foarte practic impartite)...
Am inteles ca vor sa faca anul acesta un mic loc de joaca cu topogan (acum au doua balansoare). In este o cazare excelenta daca vreti sa stati departe de agitatia statiunii dar totusi in ea.
Trimis de dev8boy in 02.07.13 13:02:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dev8boy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.59741530 N, 25.06745040 E - neconfirmate încă