Casa Badea(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
O pensiune la care as reveni, cu drag
Am avut ocazia sa petrecem cateva zile la Casa Badea, o alegere care s-a dovedit excelenta. Pensiunea are o curte frumos amenajata, cu gazon, flori, spatii de relaxare (terase, foisor).
Curatenia si ordinea sunt la ele acasa. Camerele sunt mari, luminoase, cu mobilier nou, tv LCD, aer conditionat, wi-fi foarte bun, baie mare cu dus. La ferestre si usi sunt plase impotriva tantarilor.
Exista si o bucatarie comuna, dotata cu cele necesare pentru pregatirea meselor. Va recomand insa sa incercati si bunatatile traditionale pregatite de Angi.
Gazdele, Angi si Ionut, sunt foarte ospitalieri, interactioneaza cu oaspetii si au grija ca totul sa fie pe placul acestora.
Daca doriti sa descoperiti locuri deosebite in Delta, va recomand o plimbare cu barca lui Ionut. Exista 2 variante (cea scurta – 2 ore, pret 50lei/pers sau cea de 3 ore – 100 lei/pers, prin locuri mai putin vizitate de turisti). Recomand varianta de 3 ore pentru ca ceea ce veti vedea va fi o incantare pentru ochi si suflet. Veti descoperi locuri frumoase, veti putea face fotografii si veti afla lucruri interesante despre pasari si vegetatie.
Recomand cu incredere aceasta pensiune daca doriti sa petreceti o vacanta de neuitat in Delta.
Trimis de alinna in 20.06.17 17:22:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 O vacanta de neuitat — scris în 10.07.24 de Amams din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 O vacanta ratata — scris în 27.06.20 de #amfost din BACăU - nu recomandă
- Jun.2018 Vacanță de vis!! — scris în 09.06.18 de Marsso din ONEşTI [BC]
- Jun.2018 Mini vacanta de vis — scris în 09.06.18 de MadalinaPala din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 La portile Deltei Dunarii — scris în 24.06.17 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- May.2017 Vii turist, pleci prieten — scris în 08.06.17 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ