M-am cazat vara trecută în această pensiune. O să vă scriu câteva plusuri (sunt putine) şi câteva minusuri.
Plusuri:
- peisaj superb.
Minusuri:
- totul foarte vechi, nu rustic;
- am solicitat apă caldă după ce am colindat o zi. Mi s-a comunicat de către proprietar că trebuie să las apa să curgă mai mult. După multtttttt timp de aşteptare avea aceeaşi temperatură ca la început; un pic dezmorţită. Cum mi-am permis să cer explicaţii domnului Ovidiu (proprietarul) am fost poftit afară (pe la ora 21.00) dacă nu îmi convine. S-a simţit jignit că i-am adus aminte că e o pensiune de 3 stele;
- proprietarii stau numai după tine; te sufocă, foarte băgăcioşi, zici ca ai venit la furat.
Trimis de Narcis_Lili in 07.09.15 14:17:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Narcis_Lili); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.45003100 N, 25.93519800 E - CONFIRMATE
@Narcis_Lili - Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=1997
===
@webmasterX - Pozitionarea este OK.
@Narcis_Lili - Am postat 4 fotografii cu locatia de mai sus.
- May.2016 Eu ma mai duc — scris în 16.05.16 de bluealex2003 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Cel mai groaznic Craciun ever! — scris în 30.12.14 de biancamp din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2014 Neseriosi. De evitat. — scris în 21.12.14 de vladutius din BUCURESTI
- Jun.2014 Pensiune cu conditii bune, de cautat! — scris în 11.06.14 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Tipic romanesc — scris în 11.06.14 de byon35 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2013 Dezastru total — scris în 06.01.13 de anutzamaria2007 din PLOIESTI
- Dec.2012 Dezamagire totala — scris în 03.01.13 de Monica_76 din BUCURESTI - nu recomandă