Am venit la Casa Angela, 2 cupluri, bazându-ne pe opiniile turiştilor şi nu ne pare rău. Locaţia este foarte bună, peisaj frumos, acces facil spre Câmpulung si Pojorita, la aprox 5-10 minute cu masina de drumul care urcă pe vf Rarău (care este asfaltat, cu 2 benzi până aproape de vârf).
Singurele obiecţii sunt numărul mare de păianjeni si urechelnite cu care ne-am întâlnit în fiecare seară pe balcon şi faptul că, deşi am solicitat 2 camere duble, când am ajuns am primit o dublă si o cameră cu 3 paturi, din care 2 etajate.
Dar, curăţenia si amabilitatea ne fac să recomandam această pensiune oricui doreşte o ieşire de odihnă.
Trimis de jvic in 17.08.13 08:00:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jvic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.53464600 N, 25.49222600 E - neconfirmate încă
@jvic: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2013 Amabilitate, ospitalitate — scris în 29.08.13 de datcus* din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un desfat culinar! — scris în 23.06.13 de salceanu80 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nota maxima pentru o pensiune de exceptie! — scris în 30.08.12 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hai in Bucovina — scris în 18.08.12 de valentyna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Pensiunea de vis — scris în 01.10.11 de dobrica2007 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 As mai merge o singura data — scris în 22.07.11 de eusavu din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jun.2007 Bucovina de esenta tare — scris în 15.08.09 de geni din ONESTI - RECOMANDĂ