Din pacate au trecut 2 ani de cand am fost ultima oara la Casa Angela. Spun asta pt ca nu am reusit sa revenim.
Prima vizita am facut-o in 2003 cand am nimerit intamplator pe acele meleaguri (august 2003). Am revenit de craciun 2003, revelion 2004-2005, august 2005, revelion 2005-2006, iunie 2007, iunie 2007 si cred ca toate acestea spun multe despre acest loc.
O pensiune grozava ce apartine unei familii extraordinare. De fapt gazdele sunt sufletul locului.
Angela este doamna casei, Ionica o completeaza (sper sa nu se supere) iar copii Mihai si Traian sunt de-ai casei.
Pensiunea are tot ce-i trebuie: confort, mancare "ca la mama acasa", liniste, un peisaj superb si gazde pe masura.
Mi-ar trebui mult sa povestesc despre Casa Angela, dar este o locatie pe care o recomand cu caldura si despre care voi da relatii celor interesati.
Poate anul acesta vom reusi o noua vizita. (cred ca ne este dor-altfel nu asi posta dupa 2 ani)
Trimis de geni in 15.08.09 01:41:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geni); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.53464600 N, 25.49222600 E - neconfirmate încă
unde e situata Casa Angela, geni? In ce localitate, cum se ajunge acolo, pe ce drum?
Am validat poza incarcata. Dar sincer am analizat-o mult inainte, parea ca este trimisa de cu totul alta persoana decat cea care a scris impresiile
Ma rog.
Dar ce vrea să însemne poza asta? Nu prea are de-a face cu review-ul...
imi cer scuze dar cred ca mi-a alunecat mana pe mouse, si pt ca era f tarziu nu am verificat daca am postat vreo poza sau nu.
Fotografia nu are nici o legatura cu pensiunea Casa Angela, aflata in Pojorita, com. Sadova, chiar la iesirea din Cimpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei.
Webmaster te rog frumos scoate poza postata din greseala.
Promit poze autentice.
Multumesc.
Ceea ce se vede din fotografii este latura rustica a pensiunii. Intre timp gazdele au construit si o aripa modernista. Repet: este f. frumos si merita.
Sters poza veche. Validat cele noi. Facut pofta de la discul ala din ultima poza.
Eu parca as pune 100% si la distractie si relaxare... din auzite stiu ca Angela se face luntre si punte ca oaspetii ei sa se poata distra pe cinste.
Am prieteni care dau fuga de cateva ori pe an acolo... asa ca mi-am permis la randu-mi sa o recomand mai departe... si am fost lovita de valuri de multumiri!!!
Personal mi-am facut si eu rezevare, dar a intervenit ceva si am anulat... dar nu au intrat zilele in sac :-).
pt mirelab
era destul de tarziu in noapte cand am scris reviewul si cred ca la un moment dat m-am oprit la "plaja si mare".
Oricum ai dreptate: distractie si relaxare -100%, pozele pe care le-am postat sunt cateva din zeci, noua ne-a placut si cum am mai spus ne este dor. (chiar am sunat-o pe angela in seara asta).
Ma mir totusi ca prietenii tai care merg de cateva ori pe an nu s-au gandit sa impartaseasca din impresii si altora.
Evident nu-i obligatoriu, dar eu te astept pe tine cu impresii proprii dupa o vizita la angela. Cu siguranta nu vei regreta.
Daca nu ati observat... distractia si relaxarea a "devenit" 100%! Asa intelesei eu din dialogul vostru...
Imi place cand se scriu lucruri frumoase despre locurile din Moldova(Bucovina). Pe mine m-ai convins cu pozele acele superbe(cea cu copilasul este super). Un vot .
- Aug.2013 Amabilitate, ospitalitate — scris în 29.08.13 de datcus* din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Curăţenie, amabilitate, acces facil — scris în 17.08.13 de jvic din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un desfat culinar! — scris în 23.06.13 de salceanu80 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nota maxima pentru o pensiune de exceptie! — scris în 30.08.12 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Hai in Bucovina — scris în 18.08.12 de valentyna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Pensiunea de vis — scris în 01.10.11 de dobrica2007 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 As mai merge o singura data — scris în 22.07.11 de eusavu din FOCSANI - RECOMANDĂ