Sunt foarte multumit ca m-am alturat comunitatii AFA si sper sa fiu si eu de folos cu experientele mele de calatorii.
Anul trecut in perioada 27.08 - 31.08 2011 am fost intr-un mini concediu la Sovata si m-am cazat la Casa Anette. Am fost 2 familii (4 persoane) si am ales un apartament de 2 camere care era situat la etajele 1 si 2 ale pensiunii asa ca am avut la dispozitie 2 leaving-uri plus o bucatarie si un loc de luat masa numai pentru noi.
Pensiunea este situata pe strada paralela strazii principale si este muuult mai multa liniste (adica exact ceea ce ne doream). Peisajul este superb iar Lacul Ursu bestial. Timpul nu imi permite sa detaliez mai mult dar recomand tuturor Sovata si Casa Anette ca loc de relaxare si odihna completa (sper sa mai pot adauga cate ceva mai tarziu).
Sunt nou aici si sper sa nu fi gresit ceva la postarea impresiei.
O sa incerc sa pun si eu cateva poze.
P. S.
As dori si eu ceva recomandari de cazare mai linistite si normale ca si pret la Lepsa... daca ma poate ajuta cineva
Trimis de crismcl313 in 31.08.12 17:09:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismcl313); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@crismcl313: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare - speram mai bogate in detalii pe viitor.
Poti folosi linkul EDIT IMPRESII (afisat cu rosu sub textul trimis) pentru a scrie mai multe despre camere, bucatarie & masa, amabilitatea personalului, imprejurimi, drumul pana acolo. Dupa eventuala publicare, completarile se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de fata).
PS: Recomandari despre zona Lepsa (cazare + locuri de vizitat) gaseti in sectiunea corespunzatoarea de pe site - amfostacolo.ro/romania-pa ... 5/lepsa,93,3465. Tot acolo poti solicita si eventuale info suplimentare, de la autorii acelor reviews-uri (prin ecouri sau prin rubricile 'intrebari si raspunsuri'.
utila postare, desi vad ca e destul de veche. Dar macar am o directie nouă de explorare a posibilităților de cazare din apropierea lacului Ursu
@izabiza - recomand cu incredere zona (Sovata Praid)
chiar am mai discutat cu un prieten de curand care a fost acum 1 luna la Sovata si in afara faptului ca s-a aruncat in piscina de la Praid (unde apa e ffff sarata) si a deschis si ochii (va dati seama ce s-a intamplat cand a iesit din apa ) in rest totul e superb
si maine o sa mai plece cineva din familie tot la Sovata si astept cu nerabdare impresiile la cald
@crismcl313 - Da, eu sunt indragostita de zona Sovata-Praid. Dar orice incurajare e binevenita. N-am fost in strandul de la Praid, dar Lacul Ursu... hmmmm ce rasfat sa stai in minunatia aia de lac inconjurat de padure. Tu sa plutesti, fara sa faci niciun efort stiind ca apa are 8 m adancime de la mal. Abia astept sa revin!
O cazare buna si acceptabila la pret imi mai trebuie!