Proprietari niste [...]. Ne-au dat afara din vila dupa 2 nopti desi platisem 7 pt ca un copil de 5 ani se juca si facea galagie. Ne-au oprit banii pe 3 nopti dar la alt pret decat cel platit initial pt tot sejurul.
Nu recomand nimanui aceasta pensiune. Baia este groaznica. Cand faci dus toata apa ramane in baie, paturile graznice, miros urat in baie iar cand le-am spus proprietarilor despre problema baii au spus ca nu sunt menajerele noastre.
Conditiile nu sunt deloc bune desi au 3 stele sunt de 1. Iar proprietarii niste oameni cu care nu se poate avea o discutie civilizata. Groaznic
Trimis de iulua25 in 23.09.13 13:14:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulua25); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.42013000 N, 25.53025000 E - neconfirmate încă
@iulua25: Cred ca ar trebui intai sa va educati copilul si dupa aceea sa plecati cu el in lume. Spre binele dvs. si al familiei, acum cat este mic sa-i dati educatie pana cand nu este tarziu daca nu cand o sa creasca o sa va dati cu pumnii in cap. In ceea ce priveste mirosul din baie [...].
Da intradevar a existat o discutie cu acesti turisti deoarece nu mai vroiau sa plece dupa ce le dadusem si banii inapoi a trebuit sa chem politia ca deranjau pe toti ceilalti turisti care vroiau sa se odihneasca. In decurs de 10 ani au fost multi copii la noi dar pana la acest copil nu am mai intalnit asa ceva. Nu ca se juca pur si simplu urla cat il tinea gura.
In ceea ce priveste clasificarea este data de ministerul turismului desi conditiile sunt peste 3 stele, iar cei care au mai fost pe la noi stiu acest lucru.
Pentru taate aceste minciuni o sa va dam in judecata si o sa cerem despagubirile provocate.
NB casa.andutu este (sau a fost) reprezentant al unității
@casa. andutu: Nu imi spuneti dumneavostra cum sa imi educ copilul. Im primul rand nu tipa si se juca. Iar politia nu ati chemat-o pt ca nu vroiam sa plecam ci sa clarificam lucrurile. Am plecat de buna voie din vila deoarece ati spus ca deranjam restul clientilor. Am inteles si am decis sa plecam Care este problema dumneavoasta ca am scris exact ce s-a intamplat? Va supara adevarul?
Vreti despagubiri? Pt ce? Ii dati in judecata oe toti cei care au scris negativ despre dumneavoastra? Nu suntem singurii am citit si la ceilalti turisti care au scris despre dumneavoastra. Ce a fost a fost nu mai conteaza. Nu o sa va mai deranjam niciodata.
- Feb.2023 Faceti-va un bine si nu rezervati la ei! — scris în 20.02.23 de ux128507 din ROMANIA
- Aug.2019 De evitat! — scris în 17.08.19 de Adi982 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2016 Evitati Casa Andutu — scris în 30.05.16 de simonet_ro din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Am fost de-a dreptul scarbiti!!! — scris în 16.06.14 de mihaelaion* din BUCUREşTI
- Jan.2013 De evitat — scris în 31.01.13 de oanaanast din PANTELIMON [IF]
- Aug.2012 Evitati aceasta pensiune — scris în 23.08.12 de Popa Sorin din ORADEA
- Jun.2012 Ne-am simtit bine — scris în 28.01.14 de Anca2B din BUCURESTI - RECOMANDĂ