Sejur 4 nopti din care seara de revelion, esec total.
Ne-a asteptat un domn, care zilnic ne cerea bani.
Piscina nu este functionala deloc, sauna, biliard, solar sunt istorie!
Cele 4 margarete primite dupa construirea pe fonduri ale acestei pensiuni, ar trebui verificate din cand in cand, pt ca nu merita nici 2.
Seara nu este apa calda, la 3 mese pe zi am primit strict mese, fara un pahar de suc: apa de la izvor, atat.
Cuptorul cu microunde nu functioneaza, in camere miros de fum de tigara, praf peste tot, sapuniera de plastic a fost folosita pe post de scrumoera, nu am primit un sapun de maini, vai si amar!
Noi am vorbit frumos cu dl acesta si i-am spus adevarul, nu poate avea pretentiile unei cabane de 4 margarete la pret, oricum nu primea toti banii, asta e clar!
In plus, nu primiti nici bon si nici factura!
Am plecat acasa cu o zi mai devreme,
nici un TV nu functiona
Trimis de gaby_carey in 03.01.19 10:45:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gaby_carey); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.39806400 N, 22.96237900 E - neconfirmate încă
@gaby_carey: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
”oricum nu primea toti banii, asta e clar!
Să înțelegem că ați refuzat să-i plătiți o parte din prețul solicitat?
”Noi am vorbit frumos cu dl acesta
Se poate înțelege că ulterior discuția a degenerat - este o presupunere corectă?
Sunt amănunte care POT fi utile pentru a înțelege cât mai corect întregul context.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@webmasterX: Discutiile s-au purtat frumos. I-am explicat ca suma aceasta nu o poate cere atata timp cat nu ofera ceea ce a promis pentru acesti bani - in pret era oferita piscina, sauna, solarul si biliardul - nemaipunand la socoteala conditiile din camere si lipsa TV. Am achitat 2100 lei de familie.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Sep.2012 Am revenit cu drag... — scris în 18.09.12 de allina din MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Sejur reusit ( dar nu extraordinar) — scris în 29.11.10 de deceneu din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Gazde excelente, conditii mai putin — scris în 16.08.10 de danutzgl din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 De revenit — scris în 24.08.10 de gfocuss* din ARAD - RECOMANDĂ
- May.2010 Totul la... superlativ — scris în 03.05.10 de allina din MURES - RECOMANDĂ