vila este cocheta, amenajata interesant, se pot face combinatii diverse pentru impartirea ocupantilor pe camere, esti primit cu o tuica de casa, autogospodarirea include udatul florilor si a peluzei (activitate foarte interesanta pentru copii), apa in piscina ajunge la 30 de grade.
Nu esti deranjat decat de turistii care cauta cazare.
In afara de pescuit, spatiul larg al peluzei si terenului din spatele vilei permite orice fel de activitati, de asemenea - se poate comanda o excursie cu salupa pe dunare, dureaza 2-2.5 ore, peisajele si povestile zonei sunt foarte frumoase.
Nu exista internet (inca), iar semnalul la telefon este slab sau inexistent (este mai puternic semnalul de la sarbi). Apropo de sarbi, nu strica o excursie la ei, este foarte curat, sunt 3 orasele in primii 30 de km dupa granita, foarte cochete (este si mai ieftin).
O recomand oricui vrea sa pescuiasca sau doar sa se relaxeze intr-o zona deosebit de pitoreasca.
Trimis de price in 29.08.12 09:36:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (price); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.64861800 N, 22.27871200 E - neconfirmate încă
@price: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii - am aprecia mult cateva fotografii din sejur, nu avem inca niciunele din aceasta destinatie pe sait; te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@price: as vrea si eu o cazare pt. toata unitatea Casa Alex Golful Mraconiei in luna august 2019 dar nu reusesc sa iau legatura telefonica cu pensiunea pentru rezervare. Daca ma puteti ajuta va rog sa sunati la [...] va multumesc Rat Gheorghe
@gheorghe r: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Sep.2015 Un loc deosebit — scris în 30.09.15 de blanduben din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O vacanta de vis! — scris în 06.07.15 de ADRIANA_M din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Relaxare totala — scris în 19.09.10 de iul din CLUJ - RECOMANDĂ