Vreau sa recomand cu caldura aceasta unitate deoarece a fost pur si simplu minunat!
Camerele sunt destul de mari cu pat matrimonial (camera in care am stat noi) balcon, vedere la munte (se vede crucea din pat), baie proprie cu cabina de dus (una senzationala cu masaj), bideu, feon. Partea proasta este ca nu au restaurant (au doar o sala de mese in care poti consuma produsele proprii, in schimb noi am primit mic dejun in fiecare zi.
La receptie sunt 2-3 frigidere in care se gasesc sucuri si bere (nu mai tin minte daca aveau si altceva pt ca nu am consumat) care se pot consuma in gradina care nu este foarte mare dar este foarte frumos cu balansoar si gratar.
Parcare proprie.
Nu stiu daca fac bine ca scriu in acest review dar ca si restaurant este foarte aproape Casa Magica care are mancare foarte buna.
Noi ne-am petrecut timpul cu drumetii in special. De precizat ca am vrut sa mergem la cruce dar era zapada de 1, 5m la Babele (nu exagerez).
Daca cineva mai are intrebari raspund cu cea mai mare placere.
P. S. Proprietarii sunt de nota 20 au stat la dispozitia noastra tot timpul cu absolut orice (intr-o seara chiar s-au oferit sa mearga sa ne ia pizza pt ca nu au restaurant)
Trimis de GeorgeSiAna in 12.05.10 22:11:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GeorgeSiAna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41847090 N, 25.53637100 E - neconfirmate încă
Ai si niste fotografii? Ca sa ne facem o idee mai clara. Altfel, vad ca e numai de bine.
am dar din pacate nu prea am din camera dar intra pe site la hotel si vezi acolo. toate pozele sunt pe bune. hotelcasaalba e siteul
am voie sa scriu siteul hotelului ???? Sper ca nu ma facut o prostie
Daca mergeti la Babele si e inceputul verii se poate sa dati de zapada acolo si este EXTRAORDINAR DE IMPORTANT sa aveti ochelari de soare.Eu nu am putut sa deschid ochii complet 20 de min.... e criminal..
@GeorgeSiAna - da, e ok; mai ales ca este trecut si in "pagina tehnica" a locatiei!
Bun venit printre noi, GeorgesiAna! Ati scris frumos. Altii nici dupa ce scriu mai multe impresii si au experienta, nu se descurca atat de bine!
Bine ai venit pe site, ma bucur ca ai intalnit niste gazde primitoare.
- Aug.2015 Un sejur excelent — scris în 29.08.15 de SorinPopescu* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Super frumos — scris în 10.08.15 de gabyct din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Relaxare la munte — scris în 14.07.13 de ravenala22 din CăLăRAșI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Recomand — scris în 16.01.13 de L.G. din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Busteni merita toti banii! — scris în 16.01.13 de StevenWhite din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Casa Alba, o vila de 4 stele — scris în 19.07.11 de xbpp0670 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 O vila draguta — scris în 26.09.11 de crissycris din BUCURESTI - RECOMANDĂ