Am revenit la casa de vacanta Adrian după 5 ani,
locația este murdara, plina de paienjeni, parchetul este desprins, igrasie în spatele patului, geamuri neșterse, covoare necurățate, la baie dusul vechi,
saltelele vechi 140×200, te dor oasele, asta dacă poți sa dormi,
la bucătărie o mizerie de îți e silă sa pui mana (nu exista bureți, detergent, brichete, chibrituri, saci de gunoi), mopul cu care șterg pe jos uzat și plin de mizerie.
Nu o recomand nici pentru adulți, dar fugiți dacă aveți copii mici!
Balustrada de la balcoane se mișcă, nu este nici un mijloc de protecție a copiilor.
NU Recomand!!!
Nu se emite factura nici proforma, nici finala!
Trimis de cs in 29.08.19 16:09:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH]. A mai fost în/la: Bucovina (Inima Bucovinei, Maramureș, Padina (hotel peștera), Bran (curtea braneana) plaiul foii (cabana plaiul foii, panorama pietrei craiului, 7 crai) Sinaia (hotel New montana) Mamaia (Hotel Alcor) Slănic Moldova (Hotel Perla) Poiana Brașov (Silver Mountain)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cs); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Aug.2020 Nu recomand! Cea mai proastă cazare pe care am avut-o vreodată! — scris în 03.08.20 de Cristina.st din BUCUREșTI - nu recomandă
- Oct.2016 Raport pret-calitate OK — scris în 05.11.16 de DANA SIMONA din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- May.2016 Weekend de vis la Casa Adrian — scris în 01.06.16 de wolf2001* din PITEșTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Supeeeeeeeer — scris în 22.05.16 de metropol din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Superb! — scris în 10.08.15 de ioana.190192 din PLOIESTI - RECOMANDĂ