A-ti revenit vreodata undeva unde v-a placut mult si a-ti constatat ca totul s-a schimbat radical? Ei bine asta am patit noi de Craciunul 2013.
Am plecat 8 familii sa petrecem Craciunul la Cautis. Mare, imensa greseala!!! Am platit 506 euro pentru 3 nopti incluzand Craciunul.
Am avut parte de cea mai mare teapa din viata noastra. In pret au fost incluse 3 mese sterse (pe langa mic dejunul inclus in pretul camerei) sau cum spunea un prieten cu mancare de camionagii - friptura de porc cu cartofi.
Bai baieti, este singurul loc din lumea asta unde am mancat (sau au avut nerusinarea sa ne serveasca) la 4 mese consecutive soric de porc, lebar si sunca. Evident lebarul la a 4-a masa era aproape negru de oxidare dar se pare ca nu-i deranja pe patron sau pe manager.
Pacat, ne-am simtit extrem de prost.
Un hotel de 4*? Ma intreb cum au fost acordate. Managerul are un comportament si o tinuta necorespunzatoare. Daca am intrebat de una-alta am fost trimisi la plimbare dizgratios.
Concret: camere in degradare, piscina la fel, sauna trebuie sa cauti personalul pentru a-i da drumul, restaurantul de peron de gara clasa a II-a, managerul [....]. Pregatiti-va sa mancati la nesfarsit sorici si sunca.
Intr-un cuvant [oribil]
Trimis de ionut n* in 03.01.14 14:35:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionut n*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2024 Evitati mizeria asta de hotel — scris în 21.02.24 de Teardrop din BUCUREșTI
- Jun.2021 Weekend în prima lună cu piscinele interioare redeschise — scris în 07.07.21 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Bravo Cautis! — scris în 12.08.13 de NedMiky din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un weekend de vis la Cautis — scris în 18.06.13 de Radou din PITESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Dulce acrisor — scris în 05.03.13 de serbangggg din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Standard Indoielnic — scris în 07.01.13 de georges82 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Nov.2012 Standarde europene în România! Bravo! — scris în 08.11.12 de C.ADINA14 din CONSTANTA - RECOMANDĂ