Daca esti nemultumit de viata vino la hotel Lidia
Am sosit la hotelul "Lidia" cu speranțele unui sejur reconfortant.
La receptie mă întâmpină două persoane amabile care îmi repartizează la etajut 3, într-o cameră cu vedere spre mare. Fericită ajung la destinație și constat cu surprindere că mă așteaptă o cameră cu mobilier foarte vechi cu un miros rânced, o baie veche și ea veche și superficial curatata dotată cu hîrtie higienică rugoasă pe care doar înainte de '89 am mai văzut-o. Nu-i nimic aerisim am gândit eu.
La mini televizor ne-am lamurit că ne putem uita doar dacă stăm toti în acelasi pat. Nu-i nimic ne plimbăm
Frigiderul mic a fost pus în funcțiune în final (pentru că din toate sursele de electricitate din camera doar unul mergea) iar in el poti tine o sticla de apa si un mic pachețel. Nu-i nimic am spus nu o sa mâncăm în camera ci la restaurantul hotelului.
La restaurant am încercat să mâncăm la prinz. Ni s-a oferit o ciorba de pui care era defapt din gâturi de curcan și tăieței fleșcăiți si firimituri de legume ultra fierte probabil de la o alta supă. Friptura marinată incerca in zadar sa ascunda mirosul putred. Dimineata ne-a asteptat o mini listă din care puteam comanda în limita sumei se 15 lei/zi pe lingă legumele de sezon, brînză plină de sare si apa, parizer și salam de vara dubios. Seful restaurantului a recunoscut sincer ca el nu ar consuma parizer dar la sugestia mea pentru ceva sucuri din fructe sau cereale mi-a recomandat sa ma duc la mine acasa.
Diminețile următoare am mers la micul dejun la insistentele colocatarei mele. Am luat ce ni s-a servit, am și platit daca am depasit baremul valoric asta in cazul in care am fi vrut o rosie sau un ardei in plus.
In fine am cumparat noi hartie igienică normală dar a fost luată și înlocuită cu alta la fel de rugoasa ca cea inițială. Prosoapele nu au fost schimbate în cele patru zile/ nopti de ședere. În goana lor harnică prin cameră personalul care face curățenie a luat și accesoriile unor sandale pe care le voi folosi in continuare ca papuci.
Până la urmă nu ne-am mai plimbat că ne-a dispărut cheful, nu am mai mîncat de prânz la restaurantul hotelului, nu ne-am uitat la TV. și așa am așteptat să vină ultima zi și să plec. O data ieșită din hotelul ăstă horor, viata mi s-a parut mai frumoasă și fiecare gest frumos l-am apreciat mai mult.
Trimis de andare in 25.06.12 15:18:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andare); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
andare, scuze, cum de ai ajuns la mare în ianuarie 2012, e cumva luna iunie? În rest, perfect de acord cu tine, abia venită din Venus de la un hotel de trei stele, cu toate accesoriile din baie atârnând dar fără mirosuri sau alte dulcegării, te înțeleg perfect. Dacă ai fost în luna iunie, trebuie să știi că în Venus sunt mai multe terase cu autoservire, eu am încercat-o pe cea numită la foișoare (sau foișor), unde am mâncat foarte bine și o recomand. Am încercat ceva și la terasa larissa dar nu mi s-a părut de calitate (hamsiile, reci și nu prea gustoase).
Cam cat a costat cazarea (aventura) la acest hotel, pentru cele 4 nopti?
@larissa2012:
Mii de scuze am fost in iunie 2012, nu stiu cât s-a platit dar din câte văd în ofertele lor tariful este de cam un milion pe noapte. Recomand cu caldură hotel Cristal din Cap Aurora care are 2 stele dar este fff curat.
In Venus am fost până la urma la celalte terase unde a fost OK
Astfel de rewiewuri care ne arata aceste locatii ramase din timpul anilor '80 fara a schimba ceva din aspectul lor, interior, exterior, cred ca ar fii bine sa le citeasca si cei care promoveaza turismul romanesc, dar mai ales aceia care fac reclama si o promovare agresiva, din " patriosm " spun ei, a litoralului romanesc. Nu cred ca vor schimba nimic in bine, chiar daca citesc parerile turistilor. Cei din adminstratiile judetene, unde sunt astfel de locatii, Constanta, Neptun, Mangalia, aici ma refer la toate administratiile, RAJA, Domeniul Public, Primariile localitatiilor, Ministerul Turismului. Acei angajati care sunt platiti sa faca treaba la cat de avari sunt dupa bani, afaceri in folosul lor, spaga cat mai multa, combinatii de tot felul, doar sa vina banii din fiecare parte, nu ii mai interseaza cum arata litoralul romanesc. Pe litoral sezonul este scurt 2-3 luni, acei angajati din administratiile locale de unde sa faca bani sa iasa din iarna?
Ceva de genul:
- Sep.2023 Hotel Carmen Azzuro, plictisit la sfârşit de sezon estival — scris în 29.10.23 de Floria din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanță de suflet — scris în 12.08.23 de ux130275 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta minunata de neuitat — scris în 25.07.23 de ADRIANA 2023 din ALEXANDRIA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Sejur Venus — scris în 11.08.22 de ux126626 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță cu cartofi — scris în 28.07.22 de fb126282 din ZALăU - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Carmen Azzuro — scris în 22.08.21 de Alexturist din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta reușită — scris în 18.07.21 de zoloft din BUCUREşTI - RECOMANDĂ