Am ajuns la hotel (hotelul se afla la iesire din Mamaia) cam devreme. Asa ca am hotarat sa mergem pe plaja. Plaja in regula: animatie, baruri etc.
Camerele: cand le-am capatat am fost incantati, insa cand am intrat in camera am constatat ca hotelul merita maxim 2 stele (cu indulgenta)
Personalul: unii erau amabili, unii foarte uraciosi. In penultima zi din sejur am mancat la restaurantul hotelului, iar chelnerita (dupa parerea mea neexperimentata) ne-a trecut o pizza in plus (noi comandaseram 2) pe care n-am primit-o, si mai mult decat atat chelnerita n-a avut bunul simt sa-si ceara scuze (nu mai detaliez acest incident), de parca nu era deajuns in ultima zi, a venit o camerista care ne-a spus la ora 10 (la 12 trebuia sa eliberam camera) sa ne grabim, ca ea trbuie sa faca curat si ca asteapta in parcare ,altii sa intre (parca pentru noi s-a eliberat vreun loc)
Masa: nu am obiectii, doar ca erau cam scumpe felurile de mancare si bauturile
Serviciile. O ora la un calculator din sala de conferinte costa 10 lei. La piscina trebuie sa platesti o taxa ca sa intri.
Plaja: ok, dar murdara
Trimis de Leono in 30.06.11 15:01:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Straja, Hotel Alpin, Ranca, Mamaia: hotel Venus, Bran, Brasov,Eforie Nord, Neptun
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Leono); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
” Plaja: ok, dar murdara
ce-mi place chestia asta... ma intreb cum ar fi daca nu ar fi ok
M-am referit ca plaja a fost in regula cu exceptia curateniei!
Am uitat sa va spun ca n-am avut mocheta si termopane. Am avut geamurile identice cu cele ale bunicii la tara.
- Aug.2019 Mai este de lucrat !!! — scris în 09.10.19 de Evellyna din REşIţA - nu recomandă
- Aug.2019 Dezamagire maxima! — scris în 11.08.19 de mariana727272 din TG OCNA - nu recomandă
- Jul.2018 HORROR — scris în 22.07.18 de Madalinacochino din BRAILA
- Aug.2017 Dezamagitor — scris în 16.08.17 de mihaileu din DEVA - nu recomandă
- Sep.2015 Conditii proaste de cazare — scris în 07.10.15 de And2 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Slab foarte slab — scris în 04.09.14 de Alex321 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Cu calm — scris în 20.08.14 de anto_mih din BUCURESTI - nu recomandă