Pentru cei fara pretentii de spa sau five star, pentru cei carora le pasa sa fie cazati in conditii normale, fara lux sau pentru cei care adora sa aiba si un restaurant si un bar sau un magazin in preajma, hotelul Caraiman din Busteni este o alegere inteleapta.
Situat chiar in centrul Busteniului, hotelul ofera conditii bune de cazare, fara mari pretentii. Camerele sant de marime medie, cu pat dublu sau cu 2 paturi, cu tv in camera, baie cu dus, balcon sau terasa la mai multe camere. Peisajul de la balcon face toti banii, cu priveliste asupra Crucii Caraiman pe o parte sau a cartierului Zamora pe alta parte.
Poti sa te relaxezi la o cafea linistit la barul hotelului, privind la multimea care zumzaie prin oras, la excursionistii fericiti ca nu sant acasa sau la servici. In bar gasesti cam toata gama de bauturi alcoolice sau nu. Restaurantul hotelului este mare si are si o terasa exterioara unde mergeam cu sotia zilnic sa pierdem timpul la o cafea, suc, bere. Mancarea este optzeci la suta foarte buna, asta si dupa gusturi. Ospatarii sant in general foarte amabili, in special cand este pe acolo patroana, care ii mai stimuleaza putin in munca. Patroana petrece mult timp in SUA, la rude si are un standard mai ridicat. Am comandat intr-o zi varza cu ciolan si stiind ca-mi aduce un ciolan urias, l-am rugat pe un ospatar sa ma ajute sa scap de osul urias. Spre mirarea mea mi-a adus ciolanul dezosat, lucru care nu se mai intamplase cand nu era patroana acolo. Apropo, patroanei ii place sa stea de vorba cu turistii si sa le ceara impresii despre hotel, local, bucatarie, chelneri, ospatari, dar totul fara aere de sefa.
Locatia hotelului este asa: in stanga Primaria, in dreapta magazine si piata, in fata magazine, in spate muntii. Parcarea este cu un fel de plata, cateodata vine un om si-ti cere 5 lei pe zi (da si chitanta), altadata lasi masina acolo zile intregi fara sa dai un leut.
Personal am fost multumit de hotel, si de conditiile de cazare si masa, mai ales ca am prins si o perioada de mare lene si cum le aveam pe toate la indemana am fost foarte multumit.
Trimis de Cristicop in 05.10.13 17:07:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI. A mai fost în/la: Aproape peste tot.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristicop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Caraiman Hotel [Bușteni]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
Cat a costat camera/noapte si, nu in ultimul rand,
ciolanul?
@Eugenia55:100 camera si 14 lei ciolanul (dezosat)
- Jul.2014 Eliminare din lista camerelor de cazare — scris în 02.08.14 de iacob29 din NAVODARI - nu recomandă
- Dec.2013 Intotdeauna se poate mai rau! — scris în 06.01.14 de verginiacristea din CONSTANTA - nu recomandă