GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Camping Zănoaga(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Camping Zanoaga — Relaxare si aer curat
Am fost de doua ori in acest camping (in anul 2017 si anul acesta-2019). Multe nu s-au schimbat, poate doar administratorul. Conditiile de campare si cazare au ramas aceleasi in acesti ani. (din pacate nu s-au imbunatatit, dar din fericire nici nu s-au degradat). Sunt constanti deocamdata.
In anul 2017 am fost cu cortul, aici fac o paranteza si va recomand sa aveti echipamente de calitate privind cortul, saltele si sacul de dormit, deoarece campingul se afla la altitudinea de 1400m, iar noaptea, la inceputul lunii august temperatura era de 7-8 grade Celsius. In Bucuresti erau 25-26 in aceeasi perioada.
Anul acesta (2019) am ales casuta, astfel nu m-am carat cu tot echipamentul dupa mine.
Cazare in casute se face la ora 12:00 in general si iesirea in jurul 11:00, desi pe orarul campingului este scris alt orar.
In casuta se afla doua paturi de aproximativ 70 cm latime si doua mici noptiere cu doua sertare. Paturile se pot uni in cazul in care vreti sa dormiti 3 persoane (2 adulti si un copil pana in 14 ani). Tot in casuta aveti o priza si o lampa tip plafoniera
In camping puteti folosi cele 3 frigidere si o lada frigorifica pentru depozitarea alimentelor perisabile. Tot in asa zisa bucatarie, aveti un aragaz la care puteti incalzii apa (doar pentru ceai si cafea) conform afisului-Vezi poza.
In curtea campingului se afla 3 gratare mari unde carnita plus ce mai vreti sa frigeti pot satura orice roman pofticios. Langa gratar se afla un rastel cu 3 rafturi si o chiuveta cu apa rece. Nu vi se ofera lemne si carbuni pentru gratar, asa ca este bine sa veniti cu cele necesare de acasa.
Baia se afla in capatul campingului. Doua incaperi pentru dusuri, iar pe alta latura a cladirii se afla intrarea pentru toalete. In interiorul baii gasim 3 chiuvete si doua toalete (tip turcesc). Apa calda a curs mereu cat am fost eu cazat. Poate in alte perioade cand campingul este plin de turisti, apa calda va veni in reprize, deoarece apa calda este incalzita in boilere electrice.
Tot in interiorul camping-ului gasiti 2 aparate pentru sucuri si cafea. (5 ron sucul si 3 ron sortimentele de cafea) vreo 3 foisoare unde se poate servi masa [...].
Din cate am observat gunoiul se poate colecta selectiv (acum totul depinde de turisti, daca respecta acest lucru)
Langa camping se afla un raulet, care atunci cand ploua isi mareste volumul si nu poate fi traversat cu masina (gen turism) decat pe riscul proprietarului, in cazul in care vreti sa aduceti "agregatul" in camping. Daca nu doriti sa riscati, lasati masina la 40 de metri de intrarea in camping.
Cat timp am fost cazati administratorii au fost ok. Daca ai timp sa vorbesti cu ei, (mai ales cu cel in varsta -imi scapa numele acum) vei afla multe despre "istoria" acestui camping.
Poti pleca pe trasee de aici. Cel mai aproape este cabana Bolboci si Lacul Bolboci (sau "marea din Bucegi") la 1 km distanta de camping. Preturile la cabana Bolboci pentru servirea mesei sunt intre 9 si 12 ron ciorbele, 6 ron cartofii prajiti/200 gr/ si felul doi undeva intre 22-45 ron). Peisajul de pe baraj merita o mie de fotografii
La 12 km se afla Pesterea Ialomitei (deschisa zilnic intre 9-18). Se mai poate ajunge si la Piatra Arsa si chiar la Babele.
Recomand o vizita in acest camping pentru liniste (asa am gasit eu in cele doua vizite ale mele) si aerul care miroase a brad. Imi pare rau ca nu am stat mai mult si m-am intors in praful din Bucuresti.
Tarifele de cazare 80 ron /casuta; 50 ron cortul de 4 persoane, la care se mai poate adauga curentul pavilionul si masina daca o vreti in interiorul campingului. Preturile sunt pentru o zi de cazare. (vezi poza)
Trimis de Maqulyn in 06.08.19 22:00:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL BUCEGI.
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maqulyn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.33188500 N, 25.42792800 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Camping Zănoaga, MASIVUL BUCEGI" (nou-creată pe sait)
--
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
@webmasterX: da. poziționarea este corecta
... cel mai scurt traseu si cabana cea mai aproape de camping, este cabana (complex hotelier este prea mult spus) Zanoaga. Iar traseul il poti face prin fostul sat al muncitorilor de la barajul Bolboci.
Se viziteaza ruinele blocurilor in care locuiau muncitorii, unii cu familia.
Pe vremuri, la parterul blocurilor, aveau cantina, spalatorie de rufe, mici magazine, dar preferau mai mult cabanele din zona, deoarece mai interactionau si cu alti oameni, sau cu soldatii unei unitati militare din zona.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)