Camping Sirmione - civilizat si curat
Am ales acest camping la fata locului, a fost primul vazut, ne-a placut si am ramas aici, renuntand sa mai cautam altceva; oricum oferta este foarte bogata, de-a lungul lacului Garda sunt foarte multe zone cu campinguri mai ales spre parcul de distractii Gardaland.
Camping Sirmeone este localizat aproape de zona de magazine, dar si de lac (are iesire chiar pe malul lacului). Este dotat cu piscine (se intra obligatoriu cu casca) si sezlonguri, restaurant, magazin, masini de spalat rufe (cu programare si contracost), locurile de campare sunt pe iarba, este umbra, dusurile si toaletele sunt foarte curate, intr-un cuvant gasesti toate conditiile de care ai nevoie. In zona receptiei exista wi-fi gratuit, personalul de la receptie te ajuta cu informatii si este in general amabil (mai sunt si exceptii, depinde de tura si cat de bine stiu engleza); intrarea in camping cu masina este permisa pana la ora 23.00
Preturile sunt diferite in functie de perioada, cand am fost noi erau acestea (perioada: 12.07- 26.08): 12euro/zi pt. adulti; 7euro/zi copii (2-10ani); 16euro/zi masina si cort (inclus curentul electric, priza europeana, este nevoie de adaptor). In celelalte perioade sunt mai mici.
Cam atat despre experienta noasta la cort, sper sa fie utila si pentru altii.
Trimis de Gabi Georgeta in 21.08.14 09:21:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabi Georgeta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.