In luna august am vrut sa fugim putin de aglomeratia de pe litoralul romanesc si am zis sa incercam pentru prima data si litoralul bulgaresc.
La aproximativ 20 de km de vama, am gasit un camping care ne-a incantat. Locurile de campare erau pe marginea unei paduri, ceea ce iti perminte sa stai linistit la pranz departe de soarele toropitor.
Locul in camping costa 8 leva/ persoana pe noapte.
Drumul pana la plaja il faci cam in 5 min. Din pacate noi am prins o mare mai agitata, cu multe alge.
Dar de aici ajungi foarte repede in alte zone din Bulgaria, recomand cu mare caldura golful Bolata, o baie de pe stangile de la Tyulenovo si chiar o vizita pana la Balcik (cam 100 km dus intors).
Grupurile sanitare erau spalate doar dimineata, la o ora foarte proasta in jur de 7 cand toata lumea se trezea si femeia de servici statea acolo o ora... cam asta ar fii singurul dezavantaj al campingului, baile care nu sunt asa de curate.
La intrarea in campimg exista si un mic magazin de unde poti cumpara putine lucruri.
Persoana de la receptie (pe care am nimerit-o noi) nu prea stia engleza, dar asa prin semne ne-am inteles repede.
Campingul ne-a placut si cu siguranta o sa revenim aici.
Trimis de juliana_calator in 25.10.15 09:20:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (juliana_calator); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@juliana_calator - Grătare, manele? Nimic?
Pare atât de liniște... E chiar drăguț!
Vacanțe însorite!
@Zoazore: gratar facea fiecare cu ustensilele din dotare. Fara manele
- Aug.2018 Camping civilizat si cu umbra la Krapets — scris în 27.08.18 de alexxys din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Camping nou la Krapets — scris în 20.07.15 de poecr din BUCURESTI - RECOMANDĂ