Vacanta llinistita
Am stat la cort, am prins un loc linistit, nu ne-a deranjat nimeni.
Copii s-au simtit bine, am gatit la butelie.
Apa calda a fost, am avut si frigider comun, a fost curat la wc.
bucatarie exterioara. ok.
La noi a fost fara incidente gen muzica galagoiasa, si nu s-a furat.
Noi mai revenim, ne-am inteles o. k si cu nenea Ena, e prezent peste tot. Asa si trebuie. Multumim pentru gazduire.
Nota 8 pentru gazduire (dadeam 9 daca erau copaci mai stufosi), iar, 10 pentru cum ne-am simtit.
Trimis de Banateanca in 15.09.18 13:56:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Banateanca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.31141800 N, 28.62915900 E - neconfirmate încă
@Banateanca: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=89844
@Banateanca:
”Vacanta ti-o mai faci si singur, depinde cu ce ganduri pleci de acas'. Nu baga toate nimicurile in seama! Traieste frumos viata si multumeste- i lui Dumnezeu pentru fiecare zi.
Pentru fraza asta ai un vot de la mine!
- Aug.2022 Super relaxare în vacanta! — scris în 29.09.22 de ux127345 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dezgustător — scris în 23.10.17 de aurasi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Asa nu!!! — scris în 18.08.16 de geomar2011* din BUCUREşTI
- Jul.2016 Camping Ena — de evitat — scris în 25.07.16 de Cristy20nt din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2015 Minunat! — scris în 27.08.15 de Cristhiana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Dezamagitor — scris în 08.08.14 de raluka286 din GALAțI - nu recomandă
- Aug.2013 Camping Ena Navodari!!! — scris în 19.08.13 de Brin Cova din BUCURESTI - RECOMANDĂ