Am fost in camping Ena cu rulota. Am facut cea mai mare greseala din viata noastra.
Domnul care este administrator este de neimaginat. Pe langa faptul ca este foarte avar este si o persoana mincinoasa care nu recunoaste cand promite ceva, nu este un om de cuvant.
Cand mergem intr-un concediu vrem sa ne simtim bine, nu sa fim panditi la orice miscare si sa strige in gura mare "EVACUAREA". Acest om chiar are o problema...
Cand facem rezervare ne intreaba daca avem card de fidelitate, dar defapt el nu a eliberat niciodata asa ceva. Minte cu nerusinare.
Dusurile sunt vechi si defecte iar apa se opreste des. A fost cel mai urat concediu. Acest om este un dictator, toata lumea trebuie sa i se supuna prin conditiile lui inapoiate.
Trimis de aurasi in 23.10.17 22:56:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.31141800 N, 28.62915900 E - neconfirmate încă
@aurasi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
---------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=82816
---------
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Aug.2022 Super relaxare în vacanta! — scris în 29.09.22 de ux127345 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta llinistita — scris în 15.09.18 de Banateanca din FăGET [TM] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Asa nu!!! — scris în 18.08.16 de geomar2011* din BUCUREşTI
- Jul.2016 Camping Ena — de evitat — scris în 25.07.16 de Cristy20nt din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2015 Minunat! — scris în 27.08.15 de Cristhiana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Dezamagitor — scris în 08.08.14 de raluka286 din GALAțI - nu recomandă
- Aug.2013 Camping Ena Navodari!!! — scris în 19.08.13 de Brin Cova din BUCURESTI - RECOMANDĂ