Am cautat si eu ca tot omul pe internet un camping linistit, langa mare in care sa ma pot caza cu cortul in conditii decente impreuna cu sotia si copilul de 5 ani.
Am gasit pe internet campingul ena pentru care erau recenzii de zici ca mergi in dubai nu in camping dar ma rog, fiecare poate scrie ce doreste dar asta nu inseamna ca poti induce astfel oamenii in eroare.
De la intrare ne-a intampinat un domn care de la bun inceput ne-a spus ca nu avem cum sa intram cu masina in camping pentru a vedea daca gasim mult ravnitul loc cu umbra pentru a ne campa, asa ca am parcat masina la intrare langa niste tomberoane pline cu gunoi care miroseau de traznea.
Pe un drum prafuit am intrat in camping si ce sa vezi, in primul rand m-au socat toaletele in fata carora stateau falnici 3 caini maidanezi bine hraniti ce-i drept. Ma intreb ce s-ar intampla cu un copil care s-ar duce noaptea sa foloseasca toaleta daca din greseala l-ar deranja pe vreunul dintre ei s-au ce s-ar intampla cu un turist mai afumat care ar deranja vreun astfel de caine in miez de noapte (sa stiti ca iubesc si eu animalele, am acasa si catel si pisica dar consider ca animalele trebuie ingrijite si tine in locuri adecvate unde sa nu interactioneze cu persoane straine, copii care din joaca ii pot deranja, pentru ca nu poti sti cum reactioneaza)
Ma rog, mi-am continuat drumul prin camping si ce sa vezi, nici urma de umbra, niste salcii ciufulite din loc in loc iar lanaga care era mai bogata in coronament, erau stransi turistii ca furnicile mai mai sa intre unul in cortul sau rulota altuia.
In momentul in care trecea vreo masina pe drumul prafuit de care aminteam mai sus, praful se ridica 3 metri si daca mai aveai noroc sa bata si vantul si in timpul asta iti faceai o ciorba la butelia de campanie, ala erai.
De toaleta, ce sa zic, era un singur grup sanitar despre care am fost asigurat de domnul de la poarta ca "face fata" dar fara gresie, fara faianta, baterii defecte, etc. Este adevarat ca parea sa fie cat de cat curat avand in vedere ca eu am ajuns acolo in jurul orei 09.00 dimineata, dar nu aveai cum sa lasi un copil de 5 ani cum am eu sa-si faca singur necesitatile acolo (vezi si cainii de mai sus).
mai mult decat atat, fiind doar o singur grup sanitar, ceilalti turisti care erau campati mai departe, (ca asa-i romanu) isi mai faceau necesitatile si pe langa vreun pom ca doar nu s-ar deplasa pana la toaleta.
Astfel m-am lovit de crunta realitate care nici pe departe nu se compara ce scriu unii pe internet, ca eu unul nici daca mi-ar da cineva bani nu as mai sta o noapte acolo.
Sper ca aceasta recenzie sa-i faca pe ce-i care o citesc sa nu mai bata drumul de pomana pana acolo ghidati de fotografiile postate probabil de proprietarii sau administratorii campingului.
Asadar, fara o investitie minimala in acest camping, mie unul mi-ar fi rusine sa cer bani ca sa cazez turisti acolo dar probabil rusinea s-a terminat in fata administratorilor acestui camping.
Nu fac parte din nicio concurenta, sunt din Buzau si nu am nicio legatura cu turismul dar ma deranjeaza ca niste profitori incaseaza niste bani de la turisti fara a face macar minimul de investitie in acest loc.
Trimis de geomar2011* in 18.08.16 18:45:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geomar2011*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.31141800 N, 28.62915900 E - neconfirmate încă
@geomar2011: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - din câte înţeleg nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Aug.2022 Super relaxare în vacanta! — scris în 29.09.22 de ux127345 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta llinistita — scris în 15.09.18 de Banateanca din FăGET [TM] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Dezgustător — scris în 23.10.17 de aurasi din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Camping Ena — de evitat — scris în 25.07.16 de Cristy20nt din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2015 Minunat! — scris în 27.08.15 de Cristhiana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Dezamagitor — scris în 08.08.14 de raluka286 din GALAțI - nu recomandă
- Aug.2013 Camping Ena Navodari!!! — scris în 19.08.13 de Brin Cova din BUCURESTI - RECOMANDĂ