Curatenia nu este suficienta pentru a ne simti bine
Puncte tari:
- curatenia,
- bucataria utilata (din fericire nu exista aragaz/ cuptor),
- posibilitatea de a colecta selectiv deseurile,
- regula non-muzica intre orele 22 - 09,
- acceptul animalelor de companie,
- marimea camerelor (cel putin cele de langa receptie),
- zona linistita, chiar la baza unui traseu accesibil atat cu bicicleta, cat si la picior.
Puncte slabe:
- in camere este FRIG (la solicitarea noastra de a se da drumul la centrala ni s-a transmis ca nivelul de toleranta la frig este diferit de la persoana la persoana; pana la urma am cerut paturi suplimentare pentru noapte, iar la centrala s-a dat drumul putin, cat sa ai senzatia ca este cald - dimineata insa era iarasi frig),
- APA CALDA INSUFICIENTA (in ambele seri in care am ajuns la pensiune in jurul orei 22 am facut dus cu apa rece),
- IZOLAREA intre camere (se aude foarte bine ce vorbeste vecinul la telefon, de ex),
- scurgerea la baie nu functioneaza, astfel incat tot timpul a fost balta, fiind nevoiti sa intindem prosoapele pe jos,
- nu am primit bon fiscal pentru suma platita pe cazare.
- - -
Nu am utilizat televizorul din camera, insa am remarcat ca nu avea telecomanda, nu am facut gratar, insa am vazut ca acesta era pus la dispozitia turistilor.
Per ansamblu, pensiunea ar putea fi primitoare, insa lipsa caldurii si a apei calde ma fac sa nu o recomand.
Mai mult decat atat, nu merita cele 3 stele, iar raportul calitate-pret lasa de dorit.
Trimis de cristina1 in 01.09.14 11:58:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI. A mai fost în/la: Am calatorit in toate zonele Romaniei.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.41225056 N, 25.54154992 E - neconfirmate încă
la primul review încărcat pe sait, după 3 ani de stat "cu timiditate" "pe margine":
@cristina1: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2019 Confort si liniste — scris în 23.06.19 de Eilin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Pensiunea Clasic — scris în 03.01.18 de razvansirbu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Dezamagitor — scris în 02.12.15 de mgroza din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2014 Un gust amar — scris în 15.11.14 de Mihai92 din PITEșTI - nu recomandă
- Aug.2014 Un fel de must-have la Busteni — scris în 07.09.14 de Catalina mihai din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Superb — scris în 04.06.15 de denissa din BUCURESTI - RECOMANDĂ