Best value pentru familisti si distractie maxima pentru copii mici
![](/images/printer_off_32.png)
Prima recomandare pentru familisti (max 1-2 copii sub 10 ani) de pe intreg litoralul romanesc.
Cazare la hotel California si masa la resturant hotel Delta.
PRO:
- check in rapid: orele 14 in loc de orele 18 oficial
- aspect placut si curat al hotelului in interior
- camera buna spre foarte buna: suficienta pentru max 4 persoane, suficient spatiu de depozitare diverse obiecte
- paturi bune, cearsafuri curate, patul suplimentar suporta chiar si un adult de dimensiuni normale (e. g. « 90kg)
- camera curata spre foarte curata; se face curatenie in fiecare zi; se schimba fiecare prosop ce este aruncat jos; se duce cosul de gunoi in fiecare zi; se aduce hartie igienica atunci cand e necesar;
- baia curata spre foarte curata; incapatoare, fara probleme de functionare, apa calda aproape instant, scurgere dus fara probleme din pricina nisipului
- frigider foarte bun, incapator
- balcon OK (am primit pe spate si a cam fost soare dupa amiaza insa am avut vedere la verdeata din spatele hotelului, piscina, la mare, orchestra seara)
- TV OK, fara probleme cu AC-ul;
- gradinita super la parter - foarte utila pe timp urat;
- aproape de plaja pentru copii, Babyland si plaja Europa FM
- acces facil si fara costuri la toaleta plaja: WC curat, garderoba, dus pentru nisip
- piscinele hotelului pentru adulti si copii, destul de buna;
- nu au fost probleme de zgomot din exteriorul hotelului; totul se oprea la orele 23.
- Babylandul e super pentru copii mici; multe facilitati de distractie inclusiv piesa de teatru si petrecere seara, in fiecare seara.
- hotelul mi-a oferit 2 bilete gratis la Gasca Zurli la teatrul de vara - copilul meu a fost foarte incantat.
- formatia de la restaurant e super;
- o idee excelenta in a oferi mic dejun inclus in pretul camerei si pare in general OK.
CONS:
- parcare mica, fara costuri, insa cu un pic de rabdare si noroc se poate gasi un loc; alterntiva e parcarea contra cost la hotelul Delta;
- cele doua scaune tip sezlong de pe balcon sunt nepotrivite pentru dimensiunea balconului; doar unul e practic utilizabil; hotelul OPAL avea o optiune mult mai buna;
- plaja pentru copii de langa hotel, tip golf: cu putin nisip si multe scoici iar apa plina de pietre; insa nivelul apei ok pentru copii; .
- nu recomand restaurantul; servirea e acceptabila insa calitatea preparatelor e mediocra (e. g. mancarea nu prea are gust)
- cafeaua de la dozatorul din restaurant e pur si simplu oribila.
- reteaua wireless a functionat foarte prost (am stat la et 3)
- 20 lei pentru un sezlong pe plaja e mult
- la locul de joaca pentru copii de pe plaja: nu am inteles de ce se percepe 30 lei pentru un obiect ca si suport de colorat cu acoarele
Recomandari hotel pentru imbunatatire:
- e necesar un colac reductor pentru WC pentru copii mici sau optiune la hotel pentru asa ceva
- e necesar un uscator de par in baie
- foarte util ar fi un fierbator apa in camera (eg. incalzit biberoane, incalzit apa pentru ceai, cafea, etc)
- o mai buna calitate a preparatelor la restaurant;
- cele doua trepte din fata restaurantului ar trebui cumva eliminate, copilul meu a cazut de doua ori acolo si ar fi putut sa se accidenteze grav
- o calitate mai buna a produselor ce sunt oferite de dozatorul de cafea din restaurant, chiar daca sunt gratis la micul dejun
- calitatea retelei wireless trebuie imbunatatita considerabil.
- taxa pentru obiecte ca si suport de colorat cu acoarele pentru copii e nejustificata.
- frigiderul e oarecum galagios
- o varianta mai buna ca si scaune pe balcon; cele existente sunt supradimensionate; o masuta mica pe balcon ar fi de apreciat;
- optiune inchiriere/cumparare opincute pentru apa
Tips pentru turisti:
- opincute pentru apa sunt un MUST in acesta statiune -» va vor feri de neplacerile cauzate de multele scoici de pe plaja si multele pietre din apa, in special in celebrele golfulete;
- plaja Europa FM de langa hotel, golful din dreapa, e un loc mai discret iar apa pare cu putine pietre si mult nisip; exista si un mic loc de joaca public;
- plaja de langa hotel Meteora (5 min) o alta alternativa mai buna.
- plaja Jupiter (10 min) cea mai buna alternativa ca si nisip si apa, insa atentie, e foarte aglomerata!!!
- Restaurantul de la Delta e mult superior, din cam toate punctele de vedere mai putin ambientul muzical
- cu o mica atentie la femeia de servici puteti beneficia de curatenie tip premium in camera;
Trimis de ninelaz in 23.08.15 19:04:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ninelaz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Un excelent articol de debut, foarte bine structurat și plin de informații deosebit de utile. Bravo!
@ninelaz: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@ninelaz: Bine ai venit!
Felicitări pentru acest prim review şi sperăm că vor urma multe de acum înainte!
- Aug.2023 Vacanta placuta — scris în 30.08.23 de bubulu din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Un sejur excepțional — scris în 13.08.23 de Doru Savin din GORJ - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Un sejur de neuitat! — scris în 08.08.23 de Denisa88 din BUCIUMENI [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Un sejur minunat — scris în 31.07.23 de mira_mioara00 din ROMAN - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanță reușită!! — scris în 10.07.22 de ux125863 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Dacă mergi la mare să te scalzi in piscină... — scris în 06.07.22 de Logik din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2021 AI de 3 stele plus — scris în 30.08.21 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ