Ce ne-a placut:
- hotelul este amplasat foarte aproape de plaja
- camera de la etajul 3 a avut vedere la mare - superb
- camera a fost curata - s-a facut curatenie in fiecare zi
- foarte important pt noi: scurgerea de la baie nu s-a infundat niciodata
- existenta balconului, unde erau si 2 sezlonguri
- loc de joaca pentru copii (destul de "prafuit") si programe speciale pt copii
Ce nu ne-a placut:
- restaurantul hotelului (am mancat o singura data acolo) - arata ca o cantina ieftina
- frigiderul (incapator de altfel) scotea niste sunete de tractor, asa ca l-am scos din priza
- balconul - f nesigur pentru copiii mici
- lipsa plaselor de protectie (ne-au cam ciuruit tantarii)
Trimis de Ana M in 09.08.12 00:31:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana M); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ana M: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@Ana M:
Confirm si eu cele spuse de Ana, la categoria minusuri - balconul nesigur pentru copii - era un spatiu foarte mare neacoperit intre partea de jos si bara de sus a balconului, prin care incapea lejer un copil si lipsa plaselor pentru tantari - noi ne-am cumparat aparate si nu am avut probleme.
- Aug.2023 Vacanta placuta — scris în 30.08.23 de bubulu din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Un sejur excepțional — scris în 13.08.23 de Doru Savin din GORJ - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Un sejur de neuitat! — scris în 08.08.23 de Denisa88 din BUCIUMENI [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Un sejur minunat — scris în 31.07.23 de mira_mioara00 din ROMAN - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanță reușită!! — scris în 10.07.22 de ux125863 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Dacă mergi la mare să te scalzi in piscină... — scris în 06.07.22 de Logik din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2021 AI de 3 stele plus — scris în 30.08.21 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ