Se poate mult mai bine
Recunosc ca m-am asteptat la mult mai mult.
Sa o luam cu inceputul:
Aspecte bune: am fost cazati relativ repede, nu am avut probleme de acest gen.
Curatenia se face zilnic, nu exceleaza, iar prosoapele ni s-au schimbat o data in 5 zile.
Exista program divers pt copii, insa sunt si aici dezavantaje.
Aspecte negative: personalul este ok, serios, nu vezi sa iti zambeasca, exceptandu-i pe animatori care isi dau silinta.
Camera are un mobilier ff ieftin, iar baia e de 1-2 stele, cu rugina, cu o asa zisa cadita nasoala care nu am gasit-o curatata in zilele cat am stat.
Lifturile (vechi, cu miros nasol) ba merg, ba nu merg, ba te mai blochezi, depinde cum ai noroc.
Piscinele sunt ok, apa destul de curata, insa eu as aduce animatori la piscina hotelului, ar fi un punct tare. Sezlongurile sunt de un plastic ordinar, nasoale, si daca ai noroc le prinzi, daca nu, nu.
Din pacate activitatile copiilor au loc in N locatii, ceea ce e nasol, ca sa nu mai zic ca daca iti duci copilul la fiecare nu mai apuci deloc sa mergi la plaja.
Acel Babyland arata nasol, cel putin asa zisa mocheta e ferfenita toata. Jenant. Nu sunt in stare sa o innoiasca anual? Iar acele gonflabile sunt jegoase rau.
Copiii sunt pusi sa se descalte, insa adultii care ii supravegheaza stau incaltati, iar pe jos e mocheta aia rupta, si multa murdarie, pietricele, mare noroc sa nu se raneasca copiii.
Restaurantul nu stiu cum este, nu am mancat acolo, insa recomand categoric restaurantul Opal, langa Hotel California. Ospatarii sunt cei mai tari din Jupiter (cel putin din restaurantele pe care le-am incercat noi), se misca rapid, foarte politicosi, saritori, mancarea este adusa rapid (nu ca la Delta), deci un mare plus pt Hotel Opal unde am fost acum 2 ani si acum pot face comparatie, nu se compara Opal cu California. Singurul avantaj la California este piscina, atat, cel putin in ceea ce ma priveste.
Deci la California nu mi se pare justificat pretul deloc. Ma asteptam la mult mai mult, mai ales ca citisem pe aici doar pareri bune.
Inca ceva: plaja copiilor este nasoala, mica, cu pietricele. Recomand plaja Jupiter.
Trimis de tuty* in 29.07.10 21:18:29
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tuty*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Inca ceva: atentia cu parcarea, hotelul nu are parcare proprie, va trebui sa platiti la Hotel Opal si sa cautati destul pana gasiti, mai ales in weekend.
Practic doar in fata hotelului se poate parca, sunt cateva locuri si mereu full, deci nu se pune problema sa parcati acolo decat daca aveti noroc pur si pleaca cineva exact cand ajungeti.
Alt inconvenient a fost frigiderul zgomotos, foarte deranjant noaptea.
Si ca sa zicem si de bine, cantareata de la restaurant (nu am vazut-o, am auzit-o insa) canta super bine.
Deki sa inteleg k la tn totul e nasol!! Ai folosit cuv. asta de cel putin 10 ori!
- Aug.2023 Vacanta placuta — scris în 30.08.23 de bubulu din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Un sejur excepțional — scris în 13.08.23 de Doru Savin din GORJ - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Un sejur de neuitat! — scris în 08.08.23 de Denisa88 din BUCIUMENI [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Un sejur minunat — scris în 31.07.23 de mira_mioara00 din ROMAN - RECOMANDĂ
- Jul.2022 O vacanță reușită!! — scris în 10.07.22 de ux125863 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Dacă mergi la mare să te scalzi in piscină... — scris în 06.07.22 de Logik din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2021 AI de 3 stele plus — scris în 30.08.21 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ