Am tot amânat să scriu din cauza lipsei de timp dar Valea Neagra merita toata aprecierea noastră și trebuie să spunem tuturor... merita sa mergeți!
Am aniversat ziua de nastere si am fost cu un grup de 20 prieteni... toti au fost foarte încântați
Locatia este într-un cadru de vis, poti face drumetii la lacul vulturilor, bulz la stana (păcat ca a plouat si am ratat...)
Gazdele extraordinare, meniu cu produse traditionale, la preturi care bat de departe concurenta... Aviz gurmanzilor... liniste deplina, pastravarie proprie (copiii s-au distrat " pascuind" pastravii!!!).
O singură recomandare... rezolvați cu generatoarele de curent...
Dar per total felicitări, recomand cu mare căldură!
Trimis de Leno in 11.03.20 17:03:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIRIU-NEHOIU [BZ]. A mai fost în/la: Toate regiunile
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Leno); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.53552000 N, 26.19769000 E - neconfirmate încă
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Nov.2010 Zona Siriu ... surprinzatoare — scris în 20.11.10 de sharky1973 din BRANESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Fuga de canicula la munte — scris în 25.08.10 de corinne din PUCIOASA - RECOMANDĂ