Cabana Stâna de Vale
Prezentare generala a pensiunii: buna
Prezentarea personalului: buna
Prezentarea camerei: buna
Prezentarea restaurantului: buna
In ciuda vremii care nu a tinut cu noi din prima zi, sederea la pensiune a fost chiar placuta. Am avut parte de o camera cu vedere spre padure. Raul din spatele pensiunii se aude chiar si cu usa si geamurile inchise dar nu este deranjant. Este chiar placut.
Mancarea de la restaurant a fost buna in ciuda preturilor putin cam mari si a timpului de preparare; in meniu scrie ca dureaza intre 30 si 60 minute pentru ca mancarea este facuta cu dragoste :)
Personalul a fost foarte dragut si primitor.
Camera potrivit de mare. Baia la fel. Totul curat si in stare de functionare. Au Tv prin cablu si Wifi gratuit.
In ciuda faptului ca am fost singurii in pensiune, au pornit centrala sa se faca cald (in alta vacanta, alta zona, alta pensiune, nu am avut norocul asta; nu au facut focul pentru o singura camera...).
In zona mare lucru nu se poate vizita. Este Lacul Ursu cu apa lui sarata si care este atractia principala a statiunii. Din pacate nu era deschis cand am fost noi. Sezonul incepe pe 15 iunie.
In jurul lacului este o padure mare cu 2 sau 3 trasee Bio educative. Pe alei se gasesc panouri informative despre plantele si animalele din padure.
La 10km este Salina Praid care este deschisa tot timpul anului. Pretul de vizitare este 25ron/adult si 15ron/copil peste 3 ani. Parcari destule cu taxa de 10ron/zi.
In apropiere mai este si Aventura Parc unde au tiroliene si alte atractii de gen. Noi nu am vizitat acest loc din cauza copilului prea mic sa se bucure de el.
Trimis de dorobantu in 28.05.16 20:42:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorobantu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.60789100 N, 25.09832000 E - CONFIRMATE
- Oct.2018 Neașteptat de frumos — scris în 14.11.18 de Allia Georgia din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Un loc primitor si frumos — scris în 01.03.16 de mihaele* din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Se poate! — scris în 15.04.15 de papone din BUCUREșTI - RECOMANDĂ