Tot cautand o destinatie de calatorie ne-am gandit sa vedem Sovata si iarna. Am ales pentru cazare aceasta locatie si nu pot spune decat lucruri bune.
Camere mari, luminoase cu tot ce este necesar, baile mari si dotate. Seara stateam pe balcon ascultand paraul care trecea prin spatele cabanei si doar frigul reusea sa ne alunge in camera.
Personalul atent si primitor ne intrebau mereu ce mai dorim.
Si nu in ultimul rand sa aducem laude bucataresei pentru bunatatile pe care le pregateste: cel mai bun pastrav si cei mai buni papanasi serviti langa semineu, intr-o atmosfera placuta.
Sigur vom reveni acolo cu drag.
Trimis de mihaele* in 01.03.16 14:48:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaele*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.60789100 N, 25.09832000 E - CONFIRMATE
@mihaele - Hihi, ce ma bucur am avut dreptate cand am scris pe aici ca e o locatie tare misto, cu o servire si-o mancare foarte buna, dupa Pastele trecut petrecut acolo anul trecut (bine, eu am scris puuutin mai mult... de vreo 10 ori ). Surpriza a fost ca am fost contactat de catre oamenii din pensiune dupa ce am scris articlolul, pentru a-mi multumi - un gest frumos.
E un loc in care as reveni cu drag si pe care il recomand cu placere.
- Oct.2018 Neașteptat de frumos — scris în 14.11.18 de Allia Georgia din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- May.2016 Cabana Stâna de Vale — scris în 28.05.16 de dorobantu din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Se poate! — scris în 15.04.15 de papone din BUCUREșTI - RECOMANDĂ