Conditii de cazare excelente, servicii ireprosabile.
Am petrecut aici ultimul revelion, intre 30 decembrie 2009 si 03 ianuarie 2010, pachet cu toate mesele incluse, cuplu, fara copii.
Nu e prima oara cand ne cazam aici, ci chiar a 3-a oara. De retinut, este un hotel de 3 stele minim, nu pensiune, nu cabana, sa se abtina cei care doresc cabane inchiriate la cheie, cu bucatarie proprie si loc de luat masa.
Amabilitatea gazdelor, conditiile de cazare, mancarea, barul, restaurantul, calitatea amenajarilor si finisajelor, bunul gust ce caracterizeaza acest hotel nu lasa loc nici macar unui repros.
Am vazut comentarii legate de lipsa televizoarelor in camera, acestea insa chiar exista, am inteles insa ca au fost aduse recent. Exista la subsol si sauna.
Hotelul este finalizat in februarie 2009, cand am ajuns prima oara era deschis de o saptamana.
Recomand cu maxima incredere persoanelor ce doresc o vacanta relaxanta in adevaratul sens al cuvantului si au bugetul necesar pentru acest lucru.
Trimis de radurin in 03.01.10 20:39:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HARGHITA-BĂI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radurin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Spune-mi te rog, daca mai tii minte de la revelion 2010, cum a fost in noaptea de revelion in zona? S-a intamplat ceva notabil, un cat de mic foc de artificii?
Ma fascineaza peisajul din zona si as dori sa fac revelion 2014 acolo, poate chiar la aceasta cabana. De aceea as vrea sa stiu daca la miezul noptii se organizeaza cat de cat ceva? Multumesc
- Feb.2012 Un weekend de iarna frumos — scris în 15.03.12 de Michael62 din IASI - RECOMANDĂ
- Feb.2011 O vacanta de iarna frumoasa — scris în 06.02.11 de bitnic din BUHUSI BACAU - RECOMANDĂ
- Dec.2009 Super conditii distractie — scris în 30.12.09 de corinafotache din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 Pensiune frumoasa, gazdele mai au de invatat — scris în 23.11.09 de croc din ROMANIA - nu recomandă