Petrecere corporate de sfarsit de an 2016. Dezamagirea s-a instalat inca din primele ore petrecute acolo, fiind intampinati de un domn care in loc de normalul "Bine ati venit!", am fost intampina cu "Cum te numesti?". Din pacate, domnul cu pricina (proprietarul locatiei???), a avut aceeasi atitudine pe durata intregului weekend. Am simtit ca il deranjam cu prezenta noastra, atat pe el cat si pe doamna de la bar care ne servea masa si bauturile. Totul parca era rupt dintr-un film prost in care actorii eram noi si regizorul era un proprietar de pensiune care nu avea nici cea mai vaga idee despre cum ar trebui sa faca un turism civilizat.
In permanenta trebuia sa fim pusi in postura de a-i demonstra ca nu am facut nimic rau si ca nu l-am derajat cu nimic. Pe toata durata weekendului, am obosit sa ne cerem scuze ca in camere este frig atat ziua cat si noaptea, ca mancarea servita este insuficienta si facuta de cineva care nu cred ca are vreo calificare in domeniu, ca apa curenta de la pensiune are calitatea apei dintr-o balta (intr-o zi de vara), ca nu e normal ca doamna de la bar, in toiul petrecerii, sa se intinda pe niste scaune langa noi, si sa inceapa sa sforaie. Ne-am cerut scuze ca vrem sa ne uitam la televizorul de la receptie la un meci de rugby, in toiul zilei, in surdina, in conditiile in care am inchiriat toata pensiunea si nu deranjam pe nimeni. Ne-am mai cerut scuze ca bicicletele prezentate pe booking ca fiind disponibile, sunt inexistente. Ba chiar si pentru faptul ca am dori cafea la 8.45 si nu la 9 cum doreau ei.
Au fost mult mai multe... si noi ne-am cerut scuze pentru toate, le-am platit, si ei ne-au spus rastit, cu dispret, ca au facut tot posibilul sa fie totul la superlativ.
Am scris acest review cu speranta ca nu vor mai face si altii greaseala de a se lasa ispititi de cateva poze de pe facebook sau booking, care nu au nicio legatura cu ce se intampla acolo in realitate.
Rusine!
Trimis de Dragosman in 27.11.16 21:08:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragosman); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dragosman: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 95&ridAnt=75061
- Aug.2018 Impresii sejur August 2018 — scris în 20.08.18 de Lucian Andrei din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Zicala 'Omul sfinteste Locul” — scris în 16.05.17 de betuca din FâNTâNELE (HEMEIUş) [BC] - nu recomandă
- Dec.2016 Drept la replică — scris în 05.12.16 de gheorghe 66 din TURDA
- Aug.2016 Dezamagitor! — scris în 29.08.16 de lumi.tiru din GALATI - nu recomandă
- Aug.2016 Este loc de mai bine — scris în 29.08.16 de Got Ciprian din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2015 O experienta unica — scris în 03.07.15 de Calin1001 din SPANIA - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Cadoul perfect pt o aniversare de vis — scris în 12.03.15 de ovidiu 69 din CLUJ - RECOMANDĂ