Cazare excelenta, dar totusi nu vrem sa mai revenim in aceasta locatie
La inceputul lunii august am facut un tur al celor mai importante destinatii si obiective turistice din Romania cu un grup format din 14 persoane (romani, straini, copii).
Am plecat din Bucuresti, prima noapte am petrecut-o in Sibiu, iar a doua seara ne-am cazat la Cabana Perla Trascaului, Jud. Alba.
Facusem rezervare de 2 saptamani, am platit un avans, era totul planuit. In pretul cazarii era inclus si micul dejun. Cand am ajuns seara acolo am ramas placut surprinsi de peisaj, de curatenia din camere, dar total dezamagiti de Dl Gheorghe T.. Acest domn era si receptioner si ospatar si ulterior am aflat ca era chiar proprietarul pensiunii. Isi trateaza clientii foarte urat, cu un ton nepotrivit si nu face nimic pentru a-si atrage clienti noi, ba dimpotriva, ii indeparteaza prin atitudinea sa.
Chiar daca a durat 2 ore pana au pregatit cina, mancarea a fost delicioasa, dar servirea a lasat de dorit. Micul dejun a fost sarac, cu produse de proasta calitate.
Concluzia este ca aceasta cabana este foarte frumoasa si curata, cu conditii excelente, imprejmuita de un peisaj superb, mancarea este buna (la micul dejun trebuie sa schimbe produsele neaparat), dar atitudinea si comportamentul Dlui T. ne impiedica sa mai revenim in aceasta locatie.
Trimis de iriuly in 16.08.13 11:49:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RIMETEA [AB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iriuly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@iriuly: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2018 Impresii sejur August 2018 — scris în 20.08.18 de Lucian Andrei din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Zicala 'Omul sfinteste Locul” — scris în 16.05.17 de betuca din FâNTâNELE (HEMEIUş) [BC] - nu recomandă
- Dec.2016 Drept la replică — scris în 05.12.16 de gheorghe 66 din TURDA
- Nov.2016 Nu recomand — scris în 27.11.16 de Dragosman din CâMPINA [PH] - nu recomandă
- Aug.2016 Dezamagitor! — scris în 29.08.16 de lumi.tiru din GALATI - nu recomandă
- Aug.2016 Este loc de mai bine — scris în 29.08.16 de Got Ciprian din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2015 O experienta unica — scris în 03.07.15 de Calin1001 din SPANIA - RECOMANDĂ