Repet titlul, am fost si noi ACOLO, in luna mai 2017, un grup de 38 persoane, unde am sarbatorit, pe langa cei 33 de ani de la terminarea facultatii (I L "84) ziua de nastere si anii de casatorie ai unor colegi (nici o noutate, o facem in fiecare an, dar in alta zona a tarii)
Anul acesta, am ales aceasta zona, superba in orice anotimp, conditia este sa vrei sa ajungi acolo! Nu ne-am inselat, am gasit un loc cu multa liniste, cu padure, lacul OASA, posibilitatea de a vizita Manastirea OASA, pe jos (cam 7 km dus+7 intors, cu masina... nu mai conteaza...) si un loc, CABANA OASA, cu oameni deosebiti care ne-au primit cu mult drag, ne-au asigurat inafara mesei festive, posibilitatea de a ne distra pe toata durata sederii (foisor, posibilitatea de a face gratar...) iar vremea,
A FOST CU NOI, cand eram afara, era cald si soare, cand eram in pensiune... na, mai si ploua! Una peste alta, nu ezitati, nu dati curs la tot felul de comentarii, n-o sa pierdeti nimic, ci o sa castigati:zona super (Drumul Regelui-Valea Frumoasei), oameni primitori, posibilitati de-a vedea strabate Transalpina (Obarsia Lotrului-Ranca-Novaci... sau spre Sebes-Alba iulia... etc!)
Trimis de U87313 in 22.06.17 22:07:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSALPINA. A mai fost în/la: Brasov, Borsa, Voronet
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (U87313); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.57952350 N, 23.62199540 E - neconfirmate încă
@U87313: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Aug.2011 Pacat de zona! — scris în 30.05.14 de Testosu' din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Cazare la Cabana Oasa — scris în 29.08.11 de Ana-Maria E. din BUCURESTI - nu recomandă