Am fost in 27 august 2011 pe Transalpina si m-am cazat la Cabana Oasa (lacul Oasa, Obarsia Lotrului).
Daca puteti, evitati aceasta cabana. Experienta mea:
- zilnic doua sesiuni de manele - la pranz si seara cateva ore, ca asa dorea sefu'
- camera mizerabila, nematurata de saptamani, WC murdar, praf- a trebuit sa insist pentru a mi se face curat, pentru ca domnisoarele de acolo iti zambesc ca toantele dar eficienta zero
- servicii bucatarie - cartofi prajiti - varianta de la pachet congelat, oua ochiuri prajite in uleiul in care au facut toti carnatii si cartofii din lume - de neconsumat
- dupa o cafea stateai juma' de ora - si cand in sfarsit primeai, era o spalatura
ORIBIL - daca puteti, alegeti orice altceva.
Trimis de Ana-Maria E. in 29.08.11 15:02:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana-Maria E.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.57952350 N, 23.62199540 E - neconfirmate încă
@Ana-Maria E.: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Mutat la rubrica "Cabana Oasa [Jina, jud. Sb]" (nou-creata pe site);
de asemenea, figurand acuma la o rubrica de cazare, poti sa specifici si o nota pentru cazare si o s-o trecem noi in formularul cu notele acordate.
da, la fel am patit si noi, am vrut sa plecam dupa masa (SNITELUL MEU AVEA GUST DE RANCED SI NU L-AM PLATIT), dar bausem bere, asa ca am dormit acolo. dimineata nu am stiut cum sa plecam mai repede. este prima pensiune unde lenjeriile nu erau spalate. noroc ca am avut paturile noastre si le-am pus peste lenjerie. in schimb, fetele de perna erau date cu un parfum foarte puternic de te ustura nasul, probabil in ideea de a mirosi a curat. nu as mai sta/opri in veci acolo. NU RECOMAND.
- May.2017 Am fost si noi acolo! — scris în 22.06.17 de U87313 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Pacat de zona! — scris în 30.05.14 de Testosu' din BUCURESTI - nu recomandă