GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Am povestit despre ce poti face la Rau Sadului si imprejurimi, acum sa va spun cate ceva si de cazarea la Rau Sadului.
Am ales Cabana Nora, pentru ca avea si posibilitatea servirii mesei, avand si restaurant.
Cand am ajuns la Cabana Nora, asteptandu-ne sa nu gasim conditii extraordinare, fiind clasificata la 2*, am fost cazati in cabana noua, care are 2 camere duble la parter si 2 camere triple la etaj, fiecare camera avand acces separat din exterior. Fiecare camera are tv LCD, baia era dotata cu cabina de dus cu hidromasaj. Camerele de parter beneficiaza si de o mica terasa prin care se face accesul in camere.
Camera pe care am primit-o, cea din stanga, de la parter, cum privesti spre cabana, a fost mare, curata, iar la baie mult mai curat decat ma asteptam.
Dar ca toate cabanele construite din lemn, nu beneficiaza de izolare fonica foarte buna si prezenta binecunoscutului “scart” care se aude. Noi niciodata nu am considerat o parte negativa izolarea fonica sau scartaitul la cazarea intr-o cabana de lemn. Alegem in cunostiinta de cauza cazare in cabane de lemn.
Cabana Nora este de fapt un complex, format din cabana mare, care are si bucatarie, sala de mese si terasa la parter, cabana mica in care am fost cazati noi care este amplasata peste sosea, si un corp separat, in afara acestor doua cabane, langa cabana mare, avand in componenta o sala de mese cu o capacitate mare, cu propria bucatarie, toalete, bar, fiind dotata si cu o sala de recreere cu o masa de biliard si una de ping-pong.
De fapt complexul de intinde de o parte si de alta a soselei ce traverseaza satul.
Complexul beneficiaza si de un teren multifunctional cu iarba (fotbal, tenis, sau alte sporturi), de volei pe nisip, foisor si un mic lac cu pastravi langa el, locuri de joaca pentru copii, leagane, etc. Cabana mare este dotata cu un automat de cafea, telefon public cu cartelă (Romtelecom), exista internet WI-FI wireless gratuit.
Aici se organizeaza si tabere pentru copii, team-buildinguri dar si anual un concurs de moto-raliu.
Pentru cei ce doresc intimitate, multa liniste, ii sfatuiesc sa aleaga o alta pensiune, mai mica, aici existand “sansa” sa ai companie ori vreo 40-50 copii in tabara, sau vreun grup mare organizat, capacitatea totala de cazare a complexului depasind 100 de persoane, avand in cabana mare camere cu 2,3, 4,5 sau 6 paturi.
Dar noua ne-a placut aici.
Trimis de Testosu' in 04.07.14 14:58:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MĂRGINIMEA SIBIULUI.
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Testosu'); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 45.61528300 N, 24.04475600 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Bună recomandarea, nouă, fresh (pe AFA), chiar de-i din 2013, probabil va trecută pe lista "de trecut pe-acolo" de mulţi
-
Mutat în rubrica "Cabana Nora [Râu Sadului], MĂRGINIMEA SIBIULUI" (nou-creată pe sait)
-
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Mulţumesc.
Cabana Nora
Tabara ˮAventura cercetaşilor Riul Sadului - Sibiu, Cabana Nora̴ˮ merita mai puţin de o stea, pacat ca nu pot sa o clasific astfel! Condiţiile la Cabana Nora sunt foarte, foarte proaste, de aceea vreau sa fac un avertizment: PĂRINTI, NU VA TRIMITETI COPIII INTR-O ASTFEL DE TABARA! In primul rând, cabana in care am fost cazată nu era încălzita, iar saltele erau rupte de imi intrau arcurile in coaste, mâncarea reciclată si rece, păturile gen scoarta de copac, apa la duş in permanenţă rece. Activităţile pentru copii au fost plictisitoare şi naive ca pentru varsta de 5 ani, noi fiind un grup de copii cu varste de 13-14 ani. Patronii taberei, si-au angajat pe timpul verii rudele, adica niste pusti, numiţi ˮverzişoriiˮ care se purtau destul de grosolan cu noi, iar cand ne plangeam de conditiile in care traiam, ne spuneau: Fă-ti tu, conditii mai bune! Ei aveau niste pseudonime stupide, gen: Ciufu, Chelu, Oita, Balerina, Kider, Mady, Pinki. Mai multe colege şi-au chemat părinţii sa le scoată din iadul numit ˮAventura cercetaşilor Rîul Sadului - Sibiu, Cabana Nora̴ˮ. In reclama pe care si-o fac, pe langa numele taberei, ironic, ei, fac mentiunea - O AMINTIRE DE O VIATA! Este adevarat ca trauma suferita nu o voi uita toata viata! In nicio tabara in care am fost, nu m-am simtit aşa traumatizată, jignita, chiar daca sunt o copilă, care am mai fost si in alte tabere, si am putut sa faca comparatia cu acestea. Sper ca, atât cadrele didactice care caută tabere, precum si părinţii care îşi trimit copiii in tabară, să nu faca greşeala să trimită copiii intr-un loc unde pot fi traumatizaţi, lipsiţi de condiţiile igienico-sanitare, cazare, si relaxare elementare.
-
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Dec.2019 În tabără, la munte, de Crăciun! — scris în 31.12.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Craciun Cabana Nora — scris în 20.07.14 de Fy_AnaAndreea din SLATINA - RECOMANDĂ