Am fost 3 zile la Arieseni impreuna cu o clasa de copii, de clasa a II-a, din Arad. Am prins vreme frumoasa iar in ambele nopti cat am stat acolo a nins. Bucuria copiilor. Cabana Miramonte este OK si ca si conditii (a fost foarte cald si curat) cat si ca pret. Am platit 150 RON de persoana, pentru 2 nopti cu 3 mese pe zi (per total 6 mese). Mancarea a fost arhisuficienta si foarte buna. Bucatarul pare un tip priceput si de treaba iar patronul a fost super! Cabana este foarte aproape de partie (avantaj) amplasata peste drum, cam la 100 de metri. Sunt locuri de parcare berechet, astfel fiind eliminata problema nasoala cu parcarea cand te deplasezi la partie cu masina (aici nu e cazul).
Se mananca foarte bine si pe partie la resturantul "Piatra Graitoare", care este amplasat in partea dreapta, cum stai cu fata la partie, iar daca vrei sa bei un vin fiert super va recomand "Mont Blanc", sau cum ii spun localnicii "la butoaie". Acesta este un bar, constructia lui interioara o sa va uimeasca, si se afla amplasat in spatele restaurantului "Piatra Graitoare". La grupuri, patronul un tip super din Arad, face reduceri "en gros".
Nu ne-am dat cu schiurile pentru ca n-a nins destul, dar am urcat pana in varful partiei, pe jos. Daca incercati sa urcati cu copii va recomand sa fie un adult la fiecare 2 copii pentru ca spre varful partiei panta este foarte mare iar mititeii trebuie ajutati. La coborare, la fel, trebuie sa-i tineti de manute sa nu alunece. Pana sus se transpira puternic, dar odata ajunsi se merita: peisajul iti taie respiratia.
Trimis de Utube in 15.12.09 18:57:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARIEȘENI [AB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Utube); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.47735400 N, 22.75523200 E - neconfirmate încă
Te-as ruga sa-mi spui daca aveau apa calda curenta si cum erau baile, in camera, sau separat comune. Multumesc
- Jan.2022 Pacanele vs turism montan — scris în 10.01.22 de ux123341 din TIMIșOARA
- Jan.2010 Strigator la cer! — scris în 18.02.10 de trexel din SATU MARE - nu recomandă
- Jan.2010 Pensiune completa - Revelion 2010 — scris în 05.01.10 de mandys2010 din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2009 Nu recomand — scris în 13.01.10 de maria2010 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2009 Concediu adevarat in Apuseni — scris în 09.06.09 de ardelean* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2009 Sejur de vis in Apuseni — scris în 30.04.09 de ghiman nadia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2009 La Arieseni — scris în 04.11.09 de alexandruduma din TIMISOARA - RECOMANDĂ