Cabana Măriuca(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Cabana Măriuca... Un colț de rai!!!
Pensiunea - atât în exterior cât și în interior - este poate chiar mai frumoasă decât se poate vedea în fotografiile afișate pe site-uri.
EXTERIOR: terasă cu o priveliște superbă, grătar, leagăn, gazon, parcare. Peste tot este foarte curat.
INTERIOR: camere suficient de spatioase baie curata, apă caldă tot timpul, balcon mare - tot ce-ți poți dori.
Bucătărie dotată cu de toate, salon (living) plăcut amenajat, cu mobilier de calitate. Din nou curățenie exemplară și o atmosferă caldă, plăcută, primitoare.
ADMINISTRATORII: Încă de la discuțiile (telefon) referitoare la rezervare mi-am dat seama că sunt oameni deosebiți și așa au fost pe tot parcursul șederii noastre acolo.
Am atasat cateva poze,care spun totul!!!!
Vom reveni cu siguranta!
Trimis de v_ramonn in 10.12.14 09:20:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FUNDATA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (v_ramonn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.31642610 N, 25.31267170 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Cabana Măriuca, FUNDATA" (nou-creată pe sait).
===
- Sep.2016 Cabana Mariuca - o cabana de poveste — scris în 30.09.16 de DoinaG din BUCUREşTI - RECOMANDĂ