Stiam aceasta cabana de mult timp dar niciodata nu ne cazasem acolo, doar un gratar, o drumetie, un vin fiert si plecam. In 2009 ne-am cazat pentru prima data acolo cu ocazia zilei de nastere a sotului. Ne-a placut foarte mult si de aceea am revenit in februarie 2010 in vacanta copilului. A fost o surpriza placuta sa vedem ca s-au facut imbunatatiri considerabile, o noua receptie cu un spatiu mult mai mare, o sauna in lucru inca, dar aceeasi ospitalitate. Nu ai cum sa nu iti placa si sa nu iti doresti sa revii.
Camera este mica, de cabana logic, dar cu tot ce iti trebuie, baia micuta -de avut grija ptr. "plinuti". Sunt si camere un pic mai mari cu o usa de acces la baia ptr. astfel de persoane, deci nu va faceti griji. Camera costa 120lei pe noapte cu mic dejun inclus- a la carte.
Sa nu ratati ciorba de fasole cu ciolan in paine, e o bunatate si costa doar 9 lei.
Trimis de onuta* in 21.06.10 11:54:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (onuta*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44894700 N, 25.51976800 E - CONFIRMATE
Preturile mi se par mai mult decat ok, atat la cazare, cat si la mancare.
Asa sunt si noi am fost un pic sceptici la inceput, surpriza am avut-o acolo. Placuta bineinteles!
Un vot de la mine şi mi-am permis să bag şi eu câteva poze de la excursia mea !!!
- Mar.2021 Weekend de vis la Cabana Gura Diham — scris în 09.03.21 de Sdj din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Din pacate numai numele... — scris în 14.10.19 de Paul-Corneliu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2019 Nu recomand, mai ales daca mergeti cu copii — scris în 19.08.19 de Cmada17 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2019 De evitat ! — scris în 14.07.19 de Teodor17 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2017 Dezamagitor — scris în 28.07.17 de Ankha din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2016 Minunat, totul la superlativ! Felicitari personalului (si patronilor) pt marketingul practicat — scris în 28.08.16 de Cristina555 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Cam lasa de dorit — scris în 20.12.14 de STS211 din CONSTANTA - nu recomandă