Muntii Parang - Cabana Floare de Colt
Avand liber de 15 August pentru Sfanta Marie, ne-am decis sa petrecem un weekend prelungit in muntii Parang. Am ales ca si cazare cabana Floare de Colt gasita pe infoturist.ro, si am rezervat-o. M-a atras la ea idea de a avea o cabana doar pentru noi (am fost 6 adulti cu 4 copii). Nu am mai fost de mult in Parang, si pana acum am fost doar iarna, si dat fiind faptul ca anul acesta ne-am petrecut concediul de vara in muntii din Austria, am avut asteptari destul de mici cu privire la ceea ce voi gasi la cazare.
Am ajuns destul de tarziu, pe la 11 noaptea, caci am plecat la drum abia dupa terminarea programului de lucru. Am fost placut surprinsi de faptul ca proprietarul ne-a asteptat cu masina pe drumul de urcare, indrumandu-ne spre cazare (fiind bezna totala, nu avea nici un reper.) Cazarea a fost mult peste asteptari. Camerele sunt foarte frumoase, extrem de calduroase, bucataria foarte bine dotata si spatioasa, totul facut cu bun gust si design. Am fost foarte incantati de cazare inca din aceasta prima seara. Chiar sotul meu a spus ca a intrat in cabana frant de oboseala, dupa drumul lung, si vazand camerele s-a simtit incarcat cu energie!
Apoi dimineata, a urmat o surpriza superba: pe fiecare geam aveam cate o priveliste de vis: in baie vedeai direct muntii, in camera noastra vedeam pasunea din fata, in camera copiilor orasul de jos, iar in bucatarie varful Parangul Mic! Absolut superbe privelisti, in fiecare camera in parte!
Cabanierul a fost foarte ospitalier, ne-a ajutat cu una alta ce am uitat noi acasa, si chiar ne-a dus el cu masina lui pe o parte din trasee, pentru a face traseul mai accesibil.
Am fost foarte placut impresionati, chiar nu ma asteptam la asemenea conditii si ospitalitate la asa un pret mic! Multumim!
Trimis de dariamara in 26.08.16 17:26:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PARÂNG.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dariamara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Cabana Floare de Colt[ Parâng-Petroşani]" nou creată pe site.
...
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Vila e situata mai jos de vila Parang.
@dariamara: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.