recomand; zona frumoasa; gazde, personal super, super, super; de nota 10
am vrut un revelion reusit... am gasit locatia am luat legatura cu gazdele si am pornit la drum.
va recomand merita...
am plecat din Ialomita/Urziceni-Cabana Cotul Arieşului.
despre SERVICII
recomand; zona frumoasa; gazde, personal super, super, super; de nota 10
am fost de revelion 2022 (am avut surprize CU TRADITIILE din partea gazdelor. foarte, foarte frumos).
despre CAMERE & COND. CAZARE
curatenie, baie curata, am fost la parter...
am fost iarna am avut o camera calduroasa, primitoare.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
mancarea buna si variata.
preturi bune
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
zona super de plimbat, locuri de vizitat.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
te relaxezisi distrezi si vara/iarna
Trimis de ux126583 in 10.08.22 06:06:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în VADU MOȚILOR [AB]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux126583); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.38978600 N, 22.98730910 E - neconfirmate încă
@ux126583: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 08700&hid=13646.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126583 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
- Jan.2019 O sa mai trec pe la Cotul Ariesului — scris în 02.01.19 de Erbod din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 O saptamana reusita in Tara Motilor — scris în 25.07.13 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Zile minunate si datorita unor oameni minunati — scris în 08.04.13 de anitabucur din JIMBOLIA - RECOMANDĂ