Romania are foarte multe locuri frumoase pt vacante. Aceasta zona este una dintre ele. Pacat ca oamenii nu sunt corespunzatori zonei.
Am avut o experienta foarte neplacuta de Rev si va recomand, sa nu mergeti sa va cazati la Cabana Cerbul, lacul Oasa. Din pacate noi nu am tinut cont de ce au scris alti oameni pe acest site si am mers, gandindu ne ca asta e, nu poti multumi pe toata lumea. Tot ce scriu oamenii care au fost este foarte adevarat!!!
Am sunat inainte sa ne asiguram de conditiile necesare pt ca mergem cu, copii mici si chiar bebelusi. Am vorbit la telefon si am fost asigurati de caldura, apa calda, mancare si tot ce este necesar, de catre proprietarul cabanei. Este un om cu dubla sau cine stie cate personalitati. Isi schimba atitudinea de la un minut la altul, este chiar violent verbal si fizic.
Nu a fost deloc cum ne a asigurat la inceput. Frig maxim in camere pt ca fiind cabana de lemn si neavand calorifere pe culoare, bai si alte zone, centrala nu face fata. Exista un sg calorifer in camera, in baie f frig. Am stat toti superimbracati, inclusiv in timpul somnului.
Nu s a respectat intelegerea initiala cu micul dejun inclus in pret, nu ni s a dat factura si chitante pe nimic din ce am consumat si nu ni s a dat toata mancarea de la masa de Revelion gratis. Pt ca nu am putut sa mancam tot la Revelion, a doua zi ni s a dat, evident contra cost friptura si tortul.
Proprietarii sunt [...], atat ,,Domnul' cat si sotia sa. Isi bat joc de oameni si nu dorim sa mai pateasca si alti oameni ce am patit noi. Ei fac totul si promit multe, dupa care, dupa ce oamenii au venit acolo, bazandu se de altfel si pe faptul ca vin majoritatea de departe, isi schimba total atitudinea si ofertele. Nu mergeti acolo, altfel veti lua o mare teapa ca si noi!!!
Nici macar apa la dusuri nu a mers in multe camere, ca sa nu mai vorbim de toalete care nu funct cum trebuie...
Am fost jigniti pt ca am indraznit sa ne cerem drepturile. Vor fi actionati in judecata si ne vom cere banii inapoi, pt servicii ingrozitoare si lipsa de respect.
Nici macar n au tinut cont ca venim cu copii mici, ce sa mai zic ca nu era decat un ingrijitor in cabana pe data de 30 cand am spus ca sosim, pt ca Patronul Simion nu retinuse data exacta a sosirii noastre. Lipsa de respect si cu siguranta vor fi inchisi, pt ca alti oameni sa nu mai fie bataia lor de joc!!!
Trimis de Akiathletic in 04.01.16 10:52:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Akiathletic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.57736500 N, 23.62671500 E - neconfirmate încă
@Akiathletic: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Pentru acest review am retras însă notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo — ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=17875
@Akiathletic: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Feb.2023 Recomand pt liniște și priveliște — scris în 04.01.24 de Cosmin Stefan din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Nu va recomand cabana Cerbul - PÂRÂUL LACULUI OAŞA din munţii Sebeşului - judeţul Alba — scris în 19.09.17 de Sperant din IAşI - nu recomandă
- Jul.2016 Feriți-vă de așa ceva — scris în 11.08.16 de gabryel75 din ALBUFEIRA,PORTUGAL - nu recomandă
- Dec.2015 'Adrenalina' pe sistemul nervos — scris în 04.01.16 de dimadeog din BUCUREşTI
- Dec.2015 Nu recomand! Tineti cont de recenzii! — scris în 03.01.16 de Anca Patru din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Atentie mare — scris în 20.07.15 de Mary67 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2015 Nu recomand — scris în 26.02.15 de vitalie* din CHIșINăU