Hotel dezamagitor intr-o statiune foarte frumoasa
Hotelul a fost catalogat de 4* dar la fata locului am constatat ca merita maxim 3*. Este un bloc comunist fara nici o renovare, dar si pretul a fost destul de mic comparativ cu alte hoteluri de 4*. Receptionera care se facea ca nu stie nici romaneste si nici engleza ne-a tepuit de la inceput si ne-a dat o camera cu vedere partiala la mare desi noi la agentie am platit extra pentru vederea la mare, toate eforturile noastre de a remedia problema s-au soldat cu esec (mita, pe care a luat-o fara sa clipeasca si fara sa rezolve, telefoane la agentie).
In camera nu s-a facut in nici o zi curatenie si ma mir ca femeile de servici puneau macar hartie igienica, nu si sapun pe care am fost obligata sa il cer (nu am stiut ca la un hotel de 4* trebuie sa iti duci sapun de acasa). Chiuveta era sparta si am avut emotii ca o sa se faca zob cat stam acolo, cada de la dus era ruginita si VOPSITA pe ici colo cu vopsea alba, iar scurgerea nu functiona. Balconul era dezolant iar privelistea spre terenul viran denumit de ei parc nu te imbia sa iesi.
Mancarea este multa si destul de proasta: sosuri grele care acopereau ingredientele asa ca nu stiai exact ce mananci, bere fake, american cola la greu si cantitati considerabile de prajituri de plastic. Chelnerii trebuiau stimulati cu bacsis ca sa nu te ignore. Am gasit si par in mancare si muste care tronau moarte in tavi dar se pare ca nu deranjau pe nimeni.
Plaja hotelului are nisip fin si e destul de curata, in schimb in apa nu am putut intra din cauza cantitatii considerabile de alge care te descurajau din start. Cat am stat nu a facut nimeni nici o tentativa sa le adune.
Totusi statiunea Sunny Beach este foarte frumoasa, de 10 ori peste Mamaia si merita sa faci un sejur acolo, dar la un alt hotel.
Trimis de Raluca Cotfas in 26.08.13 16:19:20
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Raluca Cotfas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Raluca Cotfas: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2022 Satisfăcător — scris în 29.06.22 de ux125640 din BUZăU - nu recomandă
- Aug.2020 Păcat de localizarea direct pe plajă! — scris în 04.09.20 de viorance din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2020 Adio dar raman cu tine! — scris în 24.08.20 de muppetz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Încă un concediu minunat în Bulgaria! — scris în 28.07.16 de crys2010 din BARLAD - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel sub asteptari — scris în 07.09.15 de bobchi din TG-JIU - nu recomandă
- Jul.2014 Se merita! — scris în 14.07.14 de dana emilia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Nesperat de bine ! — scris în 14.07.14 de pepitto din PLOIESTI - RECOMANDĂ