REZONABIL
Am ales aceasta locație deoarece nu S-a confirmat rezervarea in alta locație și datorită faptului ca hotelul este pe plaja și are și doua tobogane in incinta lui.
despre SERVICII
Din păcate nu tot personalul este foarte amabil.
Încă din prima zi când am ajuns, nici nu am coborât bine din mașina iar unul din personalul hotelului (pt ca domn nu îl pot numi) a sărit disperat in fata noastra ca trebuie sa plătim parcerea pt ca altfel nu putem lasa mașina in acel loc (lângă hotel). Știam și am înțeles acest lucru, dar cum sa plătesc daca eu încă nici nu am intrat in incinta hotelului ca sa pot ajunge la Recepție???
Personalul mai in vârsta de la sala de mese nu foarte amabil.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera nu foarte mare, in rest totul bine.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncarea este buna și variata.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja este frumoasa, marea la fel însă nu beneficiezi de nimic chiar daca ești la all inclusiv: nici șezlong și nici umbrela.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Personalul de la Pool Bar este foarte drăguț și amabil la fel și animatorii.
Doua piscine frumoase, iar una din ele dispune și de doua tobogane.
Trimis de ux125640 in 29.06.22 15:02:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux125640); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review nefinalizat - rog folosește linkul EDIT IMPRESII pentru a completa datele „tehnice” lipsă (nr nopți, transport, preț/calitate etc
Suspendat până la conformitate
@ux125640: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 107911&hid=3240.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux125640 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@ux125640:
”Personalul mai in vârsta de la sala de mese nu foarte amabil.
tu esti diplomat, eu sunt mai din topor, de la tara, asta am spus eu anul trecut dupa un concediu in Bulgaria... unde culmea, mi-a placut dar...
”servirea de la barul din restaurant/debarasarea meselor (nu vreau sa supar pe nimeni prin remarcile facute dar erau doua babe de peste 65 ani care n-aveau ce cauta acolo)
Cand merg intr-un concediu merg sa ma simt bine si sa fie servit corespunzator banilor pe care ii platesc, nu sa stau 10 min. dupa o bere etc... stiu ca viata e grea si pensiile sunt mici dar si noi muncim pentru a ne permite aceste concedii, asa ca din pct meu de vedere meritam mai mult respect.
- Aug.2020 Păcat de localizarea direct pe plajă! — scris în 04.09.20 de viorance din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2020 Adio dar raman cu tine! — scris în 24.08.20 de muppetz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Încă un concediu minunat în Bulgaria! — scris în 28.07.16 de crys2010 din BARLAD - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel sub asteptari — scris în 07.09.15 de bobchi din TG-JIU - nu recomandă
- Jul.2014 Se merita! — scris în 14.07.14 de dana emilia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Nesperat de bine ! — scris în 14.07.14 de pepitto din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Hotel dezamagitor intr-o statiune foarte frumoasa — scris în 26.08.13 de Raluca Cotfas din BRASOV - nu recomandă